Survivor news: Άγριο κράξιμο του Τόνι στον Νίκο Κοσμά

survivor

Τον Τόνι Σταυράτη και τον Νίκο Κοσμά, τους γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του Survivor και μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελικό του, ωστόσο η κόντρα τους παραμένει μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων στο Instagram, έκραξε άσχημα τον πρώην συμπαίκτη του.

Όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Κοσμά, – ο οποίος είχε μπει στον στρατό – και συγκεκριμένα να πει την γνώμη του, έγινε έξω φρενών και τον “άδειασε”.

«Δεν έχω γνώμη για ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Κοσμάς τα είχε με την Μαριαλένα από το Survivor 4

Ο Νίκος Κοσμάς βρέθηκε στην εκπομπή Love it, όπου με την ομάδα συζήτησαν για το Survivor 4, ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την δήλωση που είχε κάνει και είχε αποκαλύψει πως υπήρξε ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας ήταν μια πολύ νεανική σχέση. Ήμασταν πολύ μικροί όταν ήμασταν μαζί. Στην εφηβεία. Απλά με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν ήμασταν μαζί και δε μπορούσα να πω ψέματα. Πάει πολύς καιρός. Κοντά δέκα χρόνια. Δεν έχουμε καν επαφή τα τελευταία χρόνια με τη Μαριαλένα.

Αυτό που μπορώ να πυ σίγουρα είναι πως η Μαριαλένα είναι ένα πολύ γνήσιο και καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με αθλητική πορεία. Τα περισσότερα παιδιά που είναι μέσα στον πρωταθλητισμό, είναι αγνά. Βάζουν έναν στόχο και απλά δουλεύουν για αυτόν.

Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της. Πήγε με το μέρος του James και του Νίκου στην αρχή, γιατί εκεί ένιωσε πιο οικεία. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις στην έξω ζωή και έχεις περάσει πράγμα μαζί, θέλοντας και μη, έχεις πιο πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο. Για αυτό πήγε προς εκείνη την πλευρά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοσμάς.Μετάβαση στην Πηγή
Author

giannis-tassios:-koroideva-ton-koronoio-mechri-pou-arrostise-to-paidi-mou

Γιάννης Τάσσιος: Κορόιδευα τον κορωνοϊό μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου

Αλέξης Παππάς: Θα είναι αυτός ο επόμενος Bachelor;