Αλέξης Παππάς: Αγνώριστος ο Παππάς στη φωτογραφία που δημοσίευσε για να στείλει τις ευχές του

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να κουρευτεί και ν’ ανανεώσει το look του και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε και με το παραπάνω, αφού όπως θα δείτε παρακάτω είναι άλλος άνθρωπος. Παράλληλα, διαβάστε την ανάρτηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά…

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έστειλε τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας: «Εύχομαι το φως της αναστάσεως να λάμπει στις ψυχές όλων μας! Χρόνια πολλά σε όλους! #easter #happyeaster #survivor #survivorgreece», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Αλέξης Παππάς.

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.» είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή Love it και συνέχισε:

«Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό.

Αν έφευγε ο James τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.»!

Χamos

Παγώνη: Μέσα Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες – Θα κάνουμε διακοπές με προσοχή

Το Λονδίνο επικαλείται την υγειονομική κρίση για να δικαιολογήσει τη μείωση της διεθνούς βοήθειάς του

Το Λονδίνο επικαλείται την υγειονομική κρίση για να δικαιολογήσει τη μείωση της διεθνούς βοήθειάς του