Survivor – Ν. Μαυρίδη και Π. Γαλακτερός: Ξέρουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον που δεν ξέρουν ούτε οι φίλοι μας

Χamos

Κοινή συνέντευξη στο DOT παραχώρησαν ο Παύλος Γαλακτερός και τη Νικολέτα Μαυρίδη από το Survivor 2021.

Τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη τους γνωρίσαμε καλά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor 2021. Τα δύο παιδιά παραδέχονται πως ήρθαν κοντά στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο δηλώνουν μόνο φίλοι.

Η Νικολέτα όχι μόνο συνάντησε τον Παύλο αμέσως μόλις γύρισε Ελλάδα από το ριάλιτι αλλά μαζί πήγαν και διακοπές στην Μύκονο. Επίσης, σήμερα παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο DOT.

Σε αυτήν η Νικολέτα είπε: «Ξέρουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον που δεν τα ξέρουν οι φίλοι μας. Το δέσιμο που έχουμε είναι τεράστιο, δεν περίμενα να έχω τόσο δυνατή φιλία μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι το δώρο που πήρα από το Survivor».

Η ίδια επεσήμανε ότι είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Εμείς να προσθέσουμε, ότι ο Παύλος Γαλακτερός επίσης είναι πλέον μόνος στην προσωπική του ζωή αφού χώρισε με το που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Παύλος Γαλακτερός, αναφερόμενος στη σχέση τους, τόνισε: «Κολλήσαμε από την πρώτη μέρα γιατί νιώθαμε τα ίδια πράγματα. Εκεί όταν πας παθαίνεις σοκ. Το πρώτο βράδυ στην καλύβα, όλοι είχαν κάτσει και τραγουδούσαν κι εγώ ήμουν ξαπλωμένος και έκλαιγα από το σοκ».

Χamos

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Χamos

«Ανοιξε λογαριασμό» ο Πέρες στη Red Bull