Survivor spoiler – Μαριαλένα για Σάκη: Θα παντρευόμασταν

θα παντρευομασταν αλλα....

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την ίδια να διαλέγει μπροστά σε όλους τους παίκτες να βγάλει όλα… τα άπλυτα του χωρισμού με τον Σάκη Κατσούλη.

Αρκετοί είχαν μαζευτεί στην καλύβα, ώστε να συζητήσουν και η κουβέντα πήγε στο πώς μπήκε στο παιχνίδι η Μαριαλένα, με την ίδια να αποκαλύπτει κι άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Σάκη. Μίλησε, δε, για το ότι περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Χριστίνα.

Ο Σάκης επέμενε πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την Χριστίνα, αλλά η Μαριαλένα δεν είχε τελειώσει εκεί, τονίζοντας πως σε ένα giveaway της εκείνος την είχε φωτογραφίσει στο δικό της καναπέ, με αποτέλεσμα αργότερα να του ζητήσει το λόγο.

Ο Παύλος, πάντως, από την πλευρά του άρχισε να μιλά για το γάμο του ζευγαριού, ζητώντας να στήσει το σκηνικό, μιας και η εταιρεία του ασχολείται με αυτό το αντικείμενο. Μέχρι εδώ όμως οι μέρες χάριτος για το πρώην ζευγάρι αφού φαίνεται πως πλησιάζει ένας μεγάλος καυγάς!

Οι αποκαλύψεις της Μαριαλένας για τον Σάκη στο Survivor 4«Για την επανασύνδεση του Σάκη και της Μαριαλένας παίζει ρόλο ο λόγος που χώρισαν»

Ένας καλός φίλος του Σάκη Κατσούλη μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στάση που έχει κρατήσει ο φίλος του μέσα στο Survivor 4 καθώς και στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Περίμενα την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Ο Τριαντάφυλλος έχει ασχοληθεί με την ψυχολογία του κόσμου. Έχει μπει στη θέση του θύματος και αυτό φαίνεται πως αρέσει στο κοινό. Ο Παππάς μπήκε πολύ στρατηγικά στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως ο Σάκης θα κατηγορηθεί για τη φιλία του με τον Παππά. Δεν συμμετείχε σε κάποια ίντριγκα.

Δεν πιστεύω ότι ο Σάκης θα σκεφτεί ότι θα τον πάρει η «μπάλα» αν κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης δεν συμμετείχε στην κόντρα με τον Τζέιμς. Αγωνιστικά είναι μακράν ο καλύτερος. Πλέον έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες και είναι το φαβορί.

Αυτή τη στιγμή η Μαριαλένα είναι το στήριγμα ενός ανθρώπου που ξέρεις, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω την αιτία που χώρισαν οπότε δεν ξέρω και αν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι μαζί. Δεν νομίζω πως ο Σάκης έχει κάνει κάτι λάθος, μόνο εκείνη την έκρηξη που είχε αλλά κι αυτή ήταν φυσιολογική», είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Σάκη Κατσούλη.

survivor-spoiler:-i-marialena-edose-ti-christina-gia-ti-fasi-me-ton-saki.-kai-o-sakis-mpifteka-ksana

Survivor spoiler: Η Μαριαλένα έδωσε τη Χριστίνα για τη φάση με τον Σάκη. Και ο ΣΑΚΗΣ μπιφτέκα ξανα

farma

Φάρμα: “Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω”