Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος: Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It, όπως άλλωστε κάνουν όσοι παίκτες αποχωρούν από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου μετά το Survivor 4

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά. Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι.

Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα.

James ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.

Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε. Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες.

Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες.

Τριάδα προβλεπω πως θαα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.

Χamos

Τραγωδία στο Μάτι. Σχέδιο πτήσης ελικοπτέρου στην Τρίπολη για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Χamos

Survivor Spoiler 4/5: Αποκλειστικά οι κομμένες σκηνές του χθεσινού Survivor!