Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός

Survivor Κώστας Παπαδόπουλος Ηλικία βιογραφικό Survivor μαχητές

Όπως φαίνεται ο Κώστας Παπαδόπουλος περίμενε να αποχωρήσει από το Survivor 4 για να κράξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο πριν από μερικές εβδομάδες ήταν καλοί φίλοι και στην ίδια υποομάδα.

Μπορεί όσον ήταν μέσα στο ριάλιτι να μην είχε πει κακιά κουβέντα για τον παίκτη, ωστόσο, στην εκπομπή Love It που βρέθηκε καλεσμένος τον είπε ψεύτικο. Μάλιστα, είδε στο αέρα και την συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή.

Όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor 4

«Με τρώει ο κω…ς μου να στο πω. Ποιος δεν είναι αληθινός στο Survivor; Θες να σου πω; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός», είπε και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Στη συνέχει μάλιστα, εξήγησε γιατί υποστηρίζει αυτή την άποψη: «Θυμήσου με εμένα που ήμασταν κολλητοί, υποομάδα, χώρισα. Τι είπε για μένα; Τα είπε όλα για μένα. Ο Κόρομι, γιατί δεν είναι πάλι φίλοι μαζί; Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι πάλι μαζί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκεί πέρα έχει κουραστεί πάρα πολύ και όπως είπα και ο Νίκος τη γυρίζει τη μπιφτέκα».

Συγκινητική η ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα – δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξή του – και μέχρι στιγμής είχε κρατήσει σιγή ιχθύος στα social media.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους αφού περιέγραψε με πάρα πολύ όμορφα λόγια την εμπειρία του στο Survivor.

«Το αίμα μου πλέον ρέει μπλε και κόκκινο χρώμα, έμαθα να είμαι αληθινός Survivor εντός και εκτός παιχνιδιού. Το Survivor για εμένα ήταν ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, ένα όνειρο που με βοήθησε να το πραγματοποιήσω η οικογένεια μου η γυναίκα της ζωής μου και τα παιδιά μου μα πάνω από όλα όλοι εσείς που με στηρίξατε!!! Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους διαφορετικούς χαρακτήρες κρατάω από τον καθένα ξεχωριστά μόνο τα θετικά και την μοναδική ομορφιά της φύσης…» έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στον προσωπικό του λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/COiFVJHhQDT/[/OEmbed

Survivor spoiler: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή

axaxaxax

Γιώργος Λιάγκας: Χαλασμός με το Ρουκ Ζουκ στο Πρωινό – Κώ…ς