Survivor spoiler – Κονδυλάτος: Ο Τζέιμς και ο Νίκος είναι…

Καλεσμένος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, και παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησαν να αναλύουν τα του Survivor!

Εννοείται πως μετά το χθεσινό επεισόδιο και όλα όσα έγιναν με Νίκο και Τζέιμς ήταν οι πρώτοι που έπιασαν στο στόμα τους!

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για Τζέιμς και Νίκο

“Όταν ρωτάνε τα παιδιά τι σας έχουμε κάνει και δεν παίρνουν απάντηση, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Τους έχω ζήσει, είναι πάρα πολύ καλά παιδιά, δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ακόμα κι όταν υπήρχαν εντάσεις στα αγωνίσματα μεταξύ των δυο ομάδων ήταν πολύ φιλικοί.”, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Χαμός στο Twitter με το hashtag #jameskafetzis που δημιουργήθηκε μετά το χθεσινό επεισόδιο

Τι κι αν στην αρχή του Survivor 4 ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν από τους πιο μισητούς παίκτες; Τέσσερις μήνες μετά και τα δυο αυτά παιδιά φαίνεται πως έχουν κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με όλα αυτά που περνάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας στο twitter δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κίνημα με hashtag #jameskafetzis το οποίο ήταν και είναι πρώτο στα trends της διαδικτυακής πλατφόρμας!

Μέσα εκεί τα υποστηρικτικά tweets για τον Τζέιμς δίνουν και παίρνουν!

ηλιος

Ήλιος: “Είναι πολύ κουραστικό! – Ο Ήλιος είναι το τελευταίο καθημερινό που θα κάνω”

Χamos

Ο Θ. Σκυλακάκης παρέδωσε στον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα αντίτυπο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης