Survivor spoiler: Καυτά φιλιά Μυριέλλας Κουρεντή και Κατσαούνη στο συμβούλιο

Η αποχώρηση του Βαλάντη άφησε ένα κενό στους Διάσημους, αυτό του εχθρού.

Πάνω που φαινόταν ότι το ειδύλλιο του Survivor έχει τελειώσει, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης έδωσαν σόου μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο και όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, το θέαμα δεν άρεσε ιδιαίτερα.

Όχι μόνο στους Διάσημους που έχουν και στο παρελθόν επικρίνει τη Μυριέλλα, αλλά και στους Μαχητές, με τις Ασημίνα και Σοφιάννα να έχουν νέα, έντονη αντιπαράθεση με τον Κατσαούνη.

 

Η αποχώρηση του Βαλάντη άφησε ένα κενό στους Διάσημους, αυτό του εχθρού. Κι όταν δεν υπάρχει εχθρός, τον δημιουργείς. Η Μυριέλλα Κουρεντή αυτοτοποθετείται στη θέση του επόμενου στόχου της ομάδας των Διασήμων, μετά και τα καμώματά της με τον Κατσαούνη στο συμβούλιο ψηφοφορίας.

Αθηνά, Βρισηίδα, Βισκαδουράκης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έμειναν να κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό, ενόσω το ζευγάρι είχε πάει πιο πίσω, με τον Κατσαούνη να πιάνει τη Μυριέλλα και να τη… φιλάει παθιασμένα. Ευτυχώς για τη Μυριέλλα, έχει την ασυλία αυτή την εβδομάδα και δε μπορεί να ψηφιστεί.

Εκτός από το φλερτ, το trailer μας προδιαθέτει και για μια ποινή προς παίκτη, όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός.

Κάποιος παραβίασε έναν κανόνα του παιχνιδιού και το ερώτημα είναι αν αυτό αφορά στη Μυριέλλα που πήρε χαρτί και μαρκαδόρο για να γράψει στον Κατσαούνη ή αν σχετίζεται με τα όσα αφορούν στον 27χρονο και τις εις βάρος του καταγγελίες.

Survivor spoiler 24/01: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Άγιος Παΐσιος spoiler: Από τα Φάρασα στον Ουρανό