Survivor spoiler: Καφετζής και Μπάρτζης διχάζουν και προκαλούν καυγάδες

survivor spoiler

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 2021, καθώς η παρέα του Τζειμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη θα διχάσει την παραλία και θα οδηγήσει σε άγρια σύγκρουση.

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 2021 η ένταση θα φτάσει στα ύψη και η παραλία θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, για χάρη των Τζειμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι οι δύο άντρες είναι απομονωμένοι, προκαλεί μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη.

«Δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά», λέει η Ελένη κάτι που προκαλεί την αντίδραση της Καρολίνας.

«Εσύ μπορεί να επηρεάζεσαι, εγώ δεν επηρεάζομαι», συνεχίζει η Ελένη με την Καρολίνα να της λέει για την συνείδησή της. «Μια χαρά είναι η συνείδησή μου», λέει η Ελένη η οποία στη συνέχεια αναφέρει «δεν δέχομαι να μου λέει κάποιος ότι έχω χαμηλή συνείδηση».

Έπειτα, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει το έπαθλο που τους περιμένει, το οποίο είναι μια επίσκεψη στο Πάρκο των Δελφινιών.

«Θα μεταφερθείτε στο Πάρκο των Δελφινιών. Θα τα δείτε, θα τα ακουμπήσετε, θα τα νιώσετε, θα κολυμπήσετε μαζί τους», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Χamos

Κόνι Μεταξά: Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου

zakynthos:-se-pliri-ekseliksi-i-erevna-gia-tin-dolofonia-tou-zakynthinou-epicheirimatia

Ζάκυνθος: Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για την δολοφονία του Ζακυνθινού επιχειρηματία