Survivor spoiler – Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε λυγμούς μόλις είδε την κοπέλα του

Σε κλάματα ξέσπασε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν.

Αφού πρώτα ο Κόρο μίλησε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του, σειρά είχε ο Ηλίας, στον οποίο έστειλε βίντεο η καλλονή σύντροφος του, Αλεξάνδρα, την οποία είχαμε μάλιστα γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Ο Ηλίας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχει αναφέρει πολλές φορές την αγαπημένη του και αυτή τη φορά μας επιβεβαιώσε ξανά πόσο ερωτευμένος είναι.

Μπορεί να είναι ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο Ηλίας σε κλάματα, δηλώνοντας συνέχεια πόσο γλυκιά είναι.

Το βίντεο της συντρόφου του Ηλία Μπόγδανου“Από όταν έφυγε ο Ηλίας έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα”

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει εξαρχής, ο Ηλίας Μπόγδανος όταν πήρε την απόφαση να φύγει για Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω του εκτός από οικογένεια και την κοπέλα του, την πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το γνωστό μοντέλο μπορεί να τον έχει στηρίξει δημόσια πολλές φορές με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ σε εκπομπή, μέχρι σήμερα Πέμπτη 21/5 που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε.

“Σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από τότε που έφυγε ο Ηλίας και σίγουρα θα είναι κι ένα σοκ όταν γυρίσει γιατί δεν θα ξέρουμε ούτε εγώ ούτε η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από αυτά που έχουν γίνει όσο καιρό απουσιάζει. Φυσικά και μου λείπει αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον πιστεύω έκανε πολύ σωστή επιλογή.

Μου ανακοίνωσε τελευταία στιγμή ότι θα πάει στο Survivor και του είπα πήγαινε γιατί θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς και του είπα είναι και καλή περίοδος τώρα με τον κορωνοϊό.

Του στέλνω κάθε μέρα την θετική μου ενέργεια και περιμένω να βγει νικητής.”, είπε μεταξύ άλλων.

Αναστολές συμβάσεων Μαΐου: Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων

Αναστολές συμβάσεων Μαΐου: Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων

Η Ισπανία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των περιστατικών γυναικοκτονιών

Η Ισπανία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των περιστατικών γυναικοκτονιών