Survivor: Η ξεφτίλα πεντάδα των Μπλε και ο «αρχιξεφτίλας» Αλέξης Παππάς – video

Τι συνέβη στο Survivor και ξεφτιλίστηκε η πεντάδα των Μπλε; Οργή στο twitter.
Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις μα… τέσσερις απώλειες για τους Μπλε στο Survivor με τον Αλέξη Παππά να συγκεντρώνει το φαρμάκι του twitter.
Την πιο απρόσμενη τροπή πήρε το αγώνισμα στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, πριν καν αρχίσει…

Και αυτό καθώς οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας εξαιτίας της επιλογής που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης να θέσει υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά.

Ειδικότερα, όταν βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Την απόφαση αυτήν ακολούθησαν και υιοθέτησαν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και βεβαίως η Χριστίνα Κεφαλά που εξαιτίας του προβλήματος της υγείας της δεν μπορούσε να βρεθεί στον στίβο μάχης!

Έτσι, απέναντι στην κόκκινη ομάδα, θα έπρεπε να αγωνιστούν μόνο ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για την στρατηγική ενός φαταούλα!

Τα θέλω όλα και τα θέλω δικά μου. Αυτή η στρατηγική έβγαλε την Χριστίνα υποψήφια και, όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, τάσσομαι υπέρ τους και δεν θα παίξω σήμερα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

Η τριάδα των Μπλε έπαιξε μόνη της και νίκησε τους Κόκκινους, φέρνοντας σε αδιέξοδο την πεντάδα των Μπλε.

Στη συνέχεια η τριάδα πρόσφερε στην πεντάδα το φαγητό της νίκης, αλλά αυτοί το αρνήθηκαν.

Ο Αλέξης Παππάς πήγε να γυρίσει την μπιφτέκα λέγοντας ότι ο χορηγός ίσως θέλει όλοι να φάνε, αλλά ο Γιώργος Λιανός του τη χάλασε και του είπε ότι αυτό δεν ισχύει.

Έτσι αναγκάστηκε και αυτός να μην φάει με όλο το twitter να τον αποδοκιμάζει ως «ξεφτίλα».

Survivor

Survivor spoiler διαρροή 24/3: Αποδεκατίστηκαν οι Μπλε με τις αρνήσεις των παικτών της

Survivor

Survivor διαρροή: Σοκαρίστηκαν στην αποχώρηση, ήρθαν τα πάνω κάτω