Survivor διαρροή 23/3: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Λιβάνης και η αλήθεια

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έρχεται και ολόενα πιο κοντά με τον Σάκη Κατσούλη μέσα στο Survivor, ενώ έξω από το παιχνίδι την περιμένει με ανυπομονησία, ο αγαπημένος της Γιώργος Λιβάνης.
Το πρωί της Τρίτης και μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε έριξαν φως σε αυτό πολυσυζητημένο μυστήριο του Survivor με τους τρεις αυτούς ανθρώπους… Μετά από επικοινωνία που είχε με πρόσωπο από τον Άγιο Δομίνικο, η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε στον αέρα, το μήνυμα που έλαβε, το οποίο ξεκαθαρίζει αρκετά την κατάσταση,
Η δημοσιογράφος διάβασε τα εξής: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο…

Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.
Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε.

Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».

Άγριες Μέλισσες: Κόλαση στο Διαφάνι … o Νικηφόρος παίρνει τον Σέργιο από την Ασημίνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΕΓΚΥΟΣ: Απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκουμπώνοντας το…