Survivor: Η αποκάλυψη Λιάγκα και οι διαψεύσεις Καλίδη και Βέλλη

Η «αποκάλυψη» του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» ότι ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε υποχρεωτικά από το «Survivor 2021» προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε την πληροφορία ότι η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το «Survivor 2021» δεν ήταν ούτε οικειοθελής, ούτε κοινή συναινέσει. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο οποίος δήλωσε πως έχει διπλοτσεκάρει τις πηγές του, ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στην «έξοδο» κατ’ απαίτηση των Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη, μετά από έναν έντονο διαξιφισμό.

Οι τρεις παίκτες, που είχαν συγκροτήσει μέτωπο, ήρθαν -υποτίθεται- σε επαφή με την παραγωγή και απαίτησαν να φύγει ο τραγουδιστής, απειλώντας ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα αποχωρήσουν εκείνοι.

Απαντώντας στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, ο Πάνος Καλίδης είπε ότι δεν ισχύει πως τον «έδιωξε» η παραγωγή και επέμεινε στην άποψή του ότι έφυγε γιατί είχε κουραστεί σωματικά και ψυχικά και του έλλειπε η οικογένειά του.

Αλλά και η Άννα Μαρία Βέλλη εξέφρασε και αυτή την έκπληξή της για τα όσα ακούστηκαν σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω» είπε η πρώην παίκτρια του «Survivor 2021» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ρόδο καλεσμένη του Τζέιμς Καφετζή.

Ανέκδοτο: Άλλος ακούει;

Χamos

Eurovision: Τι ώρα ξεκινά ο α’ ημιτελικός – Η σειρά εμφάνισης της Κύπρου