Survivor highlights 23/01: Συμβούλιο με εντάσεις – Άνω κάτω η ομάδα των Μαχητών

Γεμάτο από highlights ήταν το χθεσινό επεισόδιο (24/1) του Survivor με τους Μαχητές να γίνονται άνω κάτω!

Survivor highlights 23/1: Συναρπαστικό ήταν για ακόμη μια φορά το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χθες (24/1) στο κανάλι του ΣΚΑΪ και τα είχε κυριολεκτικά όλα.

Από μια μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους με φόντο την δεύτερη ασυλία μέχρι ένα επεισοδιακό συμβούλιο που ανέδειξε τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμη, δεν έλειψαν οι εντάσεις, με την ομάδα των μπλε να γίνεται άνω κάτω, τη στιγμή που ο Γιάννης Τσολάκης άκουσε από τον Γιώργο Λιανό πως τιμωρείται για μια παραβίαση του κανονισμού του ριάλιτι επιβίωσης.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι διάσημοι ήταν καταιγιστικοί. Η ομάδα των κόκκινων φάνηκε πιο αποφασισμένη για τη νίκη στη δεύτερη ασυλία επικρατώντας των μπλε με 10-5. Τον πόντο που χάρισε τη μεγάλη νίκη στους διάσημους έφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

Survivor highlights 23/1: Αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους Μαχητές

Η ήττα αυτή έφερε σε δύσκολη θέση τους Μαχητές που ήταν αναγκασμένοι να παλέψουν για την ατομική ασυλία προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο του βραδινού συμβουλίου. Μεγάλος νικητής ήταν τελικά ο Σάββας Κάλφας…

Survivor highlights 23/1: Ποινή στον Γιάννη Τσολάκη

Αντιμέτωπος με ποινή βρέθηκε ο Γιάννης Τσολάκης, με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως ο Πυροσβέστης ήπιε καφέ παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής.

Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές με πολλούς παίκτες να μπαίνουν σε διαδικασία αντιπαράθεσης μετά την απόφαση να πάει η Σοφιάννα και η Ασημίνα στον τάκο με την Ασημίνα να δείχνει τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον υπεύθυνο.

Φυσικά, ακολούθησε και η μεγάλη ψηφοφορία των Μαχητών, που ανέδειξε και τους τελευταίους υποψήφιους, με τα ονόματα των τεσσάρων παικτών που πλέον θέλουν την ψήφο του κοινού για να παραμείνουν στο παιχνίδι να είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Spoilers

Μπέσσυ Αργυράκη – Για αυτό αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Spoilers

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έδωσε spoiler για τον Σασμό: Η σχέση του γιατρού με τη Στέλλα θα…