Survivor – Γιώργος Λιανός: Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούμπο

Χamos

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στον Sfera FM για την υποτιθέμενη συνάντηση των παικτών του «Survivor 2021» με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο Μαϊάμι.

«Λύσσαξαν» οι ειδικοί περί το «Survivor 2021» για το «δώρο» που περίμενε τους  παίκτες  της νικητήριας ομάδας στο Μαϊάμι. Όχι απλώς θα είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά έναν αγώνα της πρώτης φάσης των ημιτελικών του NBA -οι τιμές των εισιτηρίων για τις θέσεις όπου κάθισαν οι παίκτες του reality αρχίζουν από 300 δολάρια η μία- αλλά θα συναντούσαν το αστέρι των Milwaukee Bucks, τον Γιάννη Αντετοκούμπο. ,

Τελικά, όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Λιανός μιλώντας σήμερα στον Sfera FM, τον Γιάννη Αντετοκούμπο τον είδαν μόνο εξ’ αποστάσεως στο παρκέ, αφού ο σταρ του NBA δεν είχε ιδέα για των παρουσία τους στο γήπεδο κι έτσι δεν τους έριξε  ούτε ματιά.

Αλλά και οι προσπάθειες των «δικών μας» να τους ακούσει  πνίγηκαν μέσα από τις μάσκες που φορούσαν υποχρεωτικά -ο ηλικιωμένος κύριος στην μπροστινή σειρά τους είπε ότι ακόμα και αν κατεβάσουν ελάχιστα τη μάσκα από τη μύτη τους, θα αποβληθούν αμέσως από το γήπεδο- και, εκτός αυτού, στις κερκίδες υπήρχε και άλλος κόσμος που φώναζε στον παίκτη στα ελληνικά.

Ακούστε τι είπε για το  περιστατικό ο Γιώργος Λιανός:

Διαβάστε επίσης »

Στέλλα Καπεζάνου: Πώς είναι και τί κάνει σήμερα;

Χamos

Κανέναν περαιτέρω ταξιδιωτικό περιορισμό για τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα εντός της ΕΕ, εισηγείται η Κομισιόν