Survivor : Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Καρολίνα … video

… Μιλάμε για παράνοια

survivor

«Έχει βγάλει τόση κακία». Τα καρφιά του Τριαντάφυλλου για την Καρολίνα. Δείτε το βίντεο από το Survivor 2021.

Τα καρφιά και οι ίντριγκες δεν έλειψαν ούτε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2021, με τους… συνήθεις υπόπτους Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο να βάζουν στο στόχαστρό τους την Καρολίνα Καλύβα.

Οι αιχμές προς το πρόσωπό της πυροδοτήθηκαν από την απόφασή της να δώσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, με το παραπάνω πηγαδάκι των τριών να την κατηγορεί για την τακτική που ακολούθησε.

Ο Τριαντάφυλλος εκνευρίστηκε με την στάση της και είπε αρχικά:

«Σε κατηγορεί η Καρολίνα και λέει ότι δεν φέρθηκες άξια της αρχηγίας σου. Αντί βρε Καρολίνα, που είσαι αθλήτρια και να πεις μπράβο σου Σάκη, ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε λόγω του ποδιού του ή για χίλιους δυο λόγους, λες ότι λέω ψέματα».

«Το χαρτί του γιατρού όμως υπάρχει και με λες ψεύτη, ανάξιο και τα λοιπά. Αντί να το πει που έτσι θα έκανε ένας αρχηγός και ηγέτης, που παίρνει στην πλάτη την ομάδα του, τον κατακρίνεις για αυτό; Έχει βγάλει τόση κακία. Μιλάμε για παράνοια», προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Τριαντάφυλλος είναι για ενδέκατη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

i-amerikaniki-apochorisi-apo-to-afganistan-echei-pragmatopoiithei-kata-toulachiston-30%

Η αμερικανική αποχώρηση από το Αφγανιστάν έχει πραγματοποιηθεί κατά τουλάχιστον 30%

survivor

Survivor spoiler 02/06: Της ασκείς ψυχολογικό πόλεμο