Survivor Ελλάδας: Σοβαρός τραυματισμός για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Έξω φρενών ο Άρης Σοϊλέδης, ζητά να φύγει από το ριάλιτι

Απόψε, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

«Σκληρό» Αγώνα Ασυλίας και τραυματισμούς, διαφωνίες και φωνές θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4).

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος «τα βάζει» με τη φίλη του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε. «Από την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω την ψήφο μου» λέει χαρακτηριστικά. «Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί, πόσο μοιάζουμε και τον καρφώνεις πισώπλατα» υποστηρίζει, στην προσωπική της συνέντευξη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Λίγο μετά, βλέπουμε τον Γιώργο Κατσαούνη να τονίζει: «Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο, αλλιώς δε θα μου την κάρφωνε στη συνωμοσία με τους υπόλοιπους».

Στο Αγώνισμα για τη Δεύτερη Ασυλία, οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους.  Δυστυχώς, στο στίβο μάχης, η Τζο «τρώει» μία πολύ άσχημη τούμπα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τραυματίζεται σοβαρά.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, μετά από μία έντονη λογομαχία με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Άρης Σοϊλέδης απειλεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. «Μάθε να σέβεσαι, όταν μιλάει κάποιος» του λέει ο Άρης, με εκείνον να απαντά με ένταση: «Μην φωνάζεις, μικρέ μου. Εσύ δεν σέβεσαι και θα μάθεις να σέβεσαι σε λίγο καιρό». Έπειτα, ο Τάκης τονίζει: «Θα πρέπει να μάθει να παύσει να υποτιμά ανθρώπους». Εκείνη τη στιγμή, ο Άρης Σοϊλέδης σηκώνεται από τη θέση του, λέγοντας εκνευρισμένος: «Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα».

Θα φύγει τώρα από το Survivor ο Άρης Σοϊλέδης; Αυτό φαίνεται απίστευτο και πολλούς τηλεθεατές θα στεναχωρούσε.

Δες το τρέιλερ της Δευτέρας 18/4:

Σασμός Spoiler: Ο Γεράσιμος συναντά τον Καραπάνο στη φυλακή και του κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση – Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

MasterChef 2022 – Φανή Ζιώγα: «Στα 17 μου, με γοήτευσε μία κοπέλα, στα 19 αποδέχτηκα ότι είμαι bisexual»