Survivor Ελλάδας – Νίκος Αντωνόπουλος: Αισθάνεται αδικημένος για την αποχώρησή του – «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σεβάστηκε το θάνατο του πατέρα του Τάκη»

Την Τετάρτη 13/4, το μοντέλο αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον ο Νίκος Αντωνόπουλος, αφού στην ψηφοφορία της Τετάρτης 13/4 ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Το πρωί της Παρασκευής 15/4, ο πρώην παίκτης της Κόκκινων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως νιώθει αδικημένος που έφυγε εκείνος και όχι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ήταν επίσης στον «τάκο».

Τα συναισθήματά του μετά το τέλος της πορείας του στο Survivor

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα από την ημέρα που αποχώρησα από το Survivor. Από τη μία, νιώθω στενοχώρια, γιατί έφυγα σχετικά νωρίς. Σαν καινούργιος παίκτης, ήμουν η εύκολη λύση στην ψηφοφορία. Τα παιδιά δεν είχαν προλάβει να δεθούν μαζί μου» δήλωσε αρχικά.

Το αίσθημα αδικίας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η άσχημη συμπεριφορά του

«Όταν είδα την τετράδα, πίστευα πως θα μείνω στο παιχνίδι, διότι αγωνιστικά ήμουν καλύτερος από τους άλλους τρεις παίκτες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το κομμάτι ριάλιτι. Σίγουρα το σόου που έκανε ο Κωνσταντίνος, μέτρησε. Όλα αυτά που έκανε μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα του, αλλά, όπως φαίνεται, αρκετή μερίδα του κοινού αρέσκεται σε αυτές τις συμπεριφορές, οπότε ήταν και αυτό κάτι που τον βοήθησε στην ψηφοφορία.

Τον Κωνσταντίνο τον είχα δει τυχαία σε κάποια βίντεο, που είχε γίνει viral με κάτι κοιλιακούς. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, διότι έθιξε έννοιες πολύ βαριές. Ποιος είναι αυτός και τι ξέρει για τις κακουχίες που έχει περάσει ο καθένας; Δεν σεβάστηκε τον θάνατο του πατέρα του Τάκη. Ένιωσα αδικία που έφυγα εγώ και έμεινε ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να κάνω τσακωμούς και ίντριγκες, για να πάρω την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού» υποστήριξε το μοντέλο.

Τέλος, ο Νίκος Αντωνόπουλος τόνισε πως όταν μπήκε στο Survivor, κάποιοι παίκτες, και κυρίως ο Γιώργος Κατσαούνης, τον πλησίασαν με σκοπό να μάθουν τι λέει για αυτούς ο κόσμος. «Όταν μπήκα στο παιχνίδι, κάποιοι με προσέγγισαν για να δουν τι συμβαίνει έξω. Αυτός που ενδιαφερόταν περισσότερο ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, αλλά εγώ δεν του είπα κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κωστής Μαραβέγιας: Πώς κυλά ο έγγαμος βίος του με την Τόνια Σωτηροπούλου; – «Υπάρχει ισορροπία»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι ευαίσθητη ψυχή, θα δώσει μέρος της αμοιβής του από το Survivor σε φιλοζωικές ομάδες»