Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Δεν είπα ποτέ ότι με τραυμάτισε ο Νίκος επίτηδες, αλλά δε μου ζήτησε συγγνώμη

Η Χριστίνα Κεφαλά στις δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Love it, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor 4 και τόνισε πως δεν τον κατηγόρησε για τον τραυματισμό της απλά την ενόχλησε που δεν της ζήτησε ένα συγγνώμη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας για τον Νίκο Μπάρτζη και το Survivor 4

«Ο Τζέιμς είναι κλειστός σαν χαρακτήρας. Όταν βρίσκεται μπροστά στον Γιώργο Λιανό δεν μιλάει πολύ. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ αυθόρμητο, ούτε σκέφτεται στρατηγικές ούτε τίποτα απλά ο Τζέιμς τον καθοδηγεί μερικές φορές. Δηλαδή και όταν με ψήφισε δεν μπορούσε να πει τα λόγια.

Ο Νίκος δεν ήθελε να με ψηφίσει εκείνη τη μέρα. Έγινε το συμβούλιό τους εκείνη τη μέρα και απλά προέκυψε ότι έπρεπε να ψηφίσει εμένα επειδή ήμουν η λιγότερο γνωστή στο κοινό.

Δεν κατηγόρησα τον Νίκο ότι επίτηδες με τραυμάτισε. Σε κάθε αγώνισμα είχαμε κάποιες κανονισμούς. Ο Νίκος είδε ότι εγώ δεν μπορούσα να τρέξω πιο γρήγορα. Εκείνη τη στιγμή έβαλε το χέρι του μπροστά και μου φώναξε «Φύγε». Εγώ εκείνη τη στιγμή σταμάτησε για μία στιγμή για να δω τον Λιανό, να τον ρωτήσω τι να κάνω και εκείνη τη στιγμή έγινε το μοιραίο.

Στενοχωρήθηκα γιατί δεν ήρθε να με πιάσει να με ρωτήσει αν είμαι καλά, να μου ζητήσει μία συγγνώμη. Έστω ανθρώπινα δεν ήρθε να μου πει κάτι. Μετά στην ψηφοφορία, η Ελευθερία ήταν σίγουρη ότι θα δώσουν εκείνη. Θα προτιμούσα να βγει να πει ότι με δίνει για να σώσει την Άννα Μαρία. Αν το έλεγε αυτό δε θα είχα κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα με τον Σάκη στο παιχνίδι! Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα σοκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά μετά το “ντου” που έκανε στον Νίκο Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή ήξερα πώς να επιβιώνω», είπε αρχικά.

Και αποκάλυψε: «Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor. Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;” Τον Σάκη τον είδα μόνο στα γραφεία όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά υπήρξε μια αμηχανία».

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».

8 ΛΕΞΕΙΣ

8 Λέξεις: Η Έλλη τινάζει στον αέρα το γάμο της με τον Φρίξο

Survivor Spoiler 23/4: Θεότρελο τραγούδι του Μουτσινά στον Άλεξ Παππά video