Survivor spoiler 10/04: Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία;

Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Η ασυλία ήδη σας έχει έρθει στα αυτιά σας από ποια ομάδα θα έρθει. Δεν χρειάζεται και περεταίρω διευκρίνηση για το συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι κάτι αναπόφευκτο άλλωστε και δύσκολα να μην επιβεβαιωθεί.

Με τα προβλήματα που έχει φέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ η ήττα είναι δεδομένη. Είπαμε δεν είναι τόσο το αγωνιστικό, όσο το ψυχολογικό που τους έχει τσακίσει. Μιλάμε για παίκτες οι οποίοι πριν μπει είχαν τα θέματά τους, αλλά σίγουρα όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αυτό θα σας το τονίζουμε συνέχεια, με την ομάδα που χάνει, αλλά όχι όπως φαίνεται σε μερίδα κόσμου. Άλλωστε αν κάποιος έχει περάσει και λίγο από το χώρου του αθλητισμού καταλαβαίνει απόλυτα τι εννοούμε.

Καταλαβαίνει απόλυτα ότι το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι όταν αγωνίζεσαι. Βέβαια υπάρχουν κι άλλα σημεία, αλλά δεν είναι τις παρούσης. Αξία όμως θα έχει ποιος παίκτη θα είναι υποψήφιος.

Η ατομική ασυλία πάντως θα κρίνει πολλά. Αλήθεια όμως. Είναι δυνατόν εδώ να υπάρχει έκπληξη και ανατροπή με την συνέχεια της Μπλε ομάδας; Για να δούμε…

Survivor ατομική ασυλία 10/04: Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία;

Όπως σας έχουμε αναφέρει η ατομική ασυλία θα κρίνει πολλά. Μένει να δούμε και τον παίκτη ο οποίος θα την έχει αποκτήσει. Από την Μπλε ομάδα έχουμε δει ότι τόσο ο Άρης, όσο και η Σοφιάννα τα πάνε αρκετά καλά.

Ένας όμως θα καταφέρει να την κερδίσει. Μάλιστα εκείνος που θα την κερδίσει θα κρίνει και την συνέχεια κατά μεγάλου βαθμού για την Μπλε ομάδα.

Ποιος από τους δύο είναι. Πάντως Άρης και Σοφιάννα μοιάζουν να είναι εκείνοι που ένας εκ των δύο την έχει κερδίσει. Κάτι μας λέει πάντως πως η Σοφιάννα την κέρδισε εκ νέου.

Survivor spoiler αποχώρηση 10/4: Αυτός το απόλυτο φαβορί για 1ος υποψήφιος!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος και Ιάκωβος συγκρούονται άσχημα