Survivor 4 – Ασημακόπουλος: Σάκης και Μαριαλένα το παίζουν Βασάλος – Ευρυδίκη

ασημακοπουλος

Το χάσμα ανάμεσα στους Amigos και την τριάδα Σάκη – Μαριαλένας – Τριαντάφυλλου διευρύνεται μετά τις καταγγελίες του Ασημακόπουλου στο τελευταίο «Survivor 2021».

Οι εμπρηστικές δηλώσεις δεν έχουν τέλος στο «Survivor 2021». Μετά από την κίνηση ματ του Ασημακόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυλία του για να «δώσει» τον Σάκη, όλοι περίμεναν την αντίδραση του Κατσούλη σε περίπτωση που θα κέρδιζε αυτός την ασυλία την Τρίτη.

Όπως και συνέβη. Όμως, αντί να δώσει τον Ασημακόπουλο, ο Κατσούλης επέλεξε να προτείνει για αποχώρηση τη Νικολέτα, η οποία είναι η τέταρτη υποψήφια, μετά από τον ίδιο, τον Τριαντάφυλλο και την Μαριαλένα.

Έτσι, για πρώτη φορά και τα τρία μέλη της «άτυπης» ομάδας που έχουν συγκροτήσει στην παραλία ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος είναι και τα τρία υποψήφια.

Μετά από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η πέτρα του σκανδάλου στα τελευταία επεισόδια, αιτιολόγησε τη στάση του, κατηγορώντας Σάκη και Μαριαλένα ότι προσπαθούν να κοροϊδέψουν το κοινό παρουσιάζοντας μια ψευδή εικόνα της σχέσης τους.

«Τα παιδιά έχουν πολλή στρατηγική και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτός έχει μελετήσει τα πάντα. Ο Σάκης πριν μπει, παρακολουθούσε “Survivor” και ξέρει κάθε σπιθαμή. Μπράβο του, το έκανε τέλεια. Το παραμυθάκι του Σάκη και της Μαριαλένας τι είναι, έρωτας; Θέλουν να το παίξουν Βασάλος – Ευρυδίκη. Θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος;»

survivor-spoiler

Survivor spoiler 19/5: Ποιός/α αποχωρεί σήμερα;

protasi-tis-gallias-sto-s.a-tou-oie-gia-katapafsi-tou-pyros-sti-lorida-tis-gazas

Πρόταση της Γαλλίας στο Σ.Α του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας