Survivor spoiler 18/5 – Ασημακόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος προσπαθεί να κατευθύνει την ψηφοφορία

Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος Ηλικία βιογραφικό Survivor μαχητές

Ακόμα ένα συμβούλιο του νησιού παρακολουθούμε στο σημερινό επεισόδιο του survivor και οι εντάσεις φυσικά δεν λείπουν!

Ο Ασημακόπουλος, ο οποίος από πριν τα είχε με τον Ντάφυ, επειδή εκείνος τον τρόλαρε καθώς τον κέρδισε στο χθεσινό αγώνισμα δύο φορές, συνεχίζει να ρίχνει τα πυρά του και να τον κατηγορεί για στρατηγική!

Στο συμβούλιο ακούστηκε από την Μαριαλένα και τον Σάκη ως ο Τριαντάφυλλος τους είπε να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από την δύσκολη θέση και αυτό παραξένεψε τον Ασημακόπουλο όπως είπε ο ίδιος!

Ο Γιώργος σκέφτηκε πως θέλει ο Ντάφυ να βγει στον τάκο για να διώξει άλλον έναν παίκτη από το παιχνίδι, αφού μέχρι στιγμής έχει φανεί πως ο κόσμος τον στηρίζει και τον θέλει στο παιχνίδι!

Τέλος, ο Γιώργος φανερά εκνευρισμένος είπε πως ο Τριαντάφυλλος θέλει να κατευθύνει την ψηφοφορία!

Χαμός στο συμβούλιοΟ Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει… το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως… το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

survivor

Survivor Spoiler – Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την ατομική ασυλία

masterchef

MasterChef 5 Trailer 18/5: Ομαδική ρεβάνς και όποιος αντέξει