Survivor – αποκλειστικό: Ο πρώτος καυγάς Μαριαλένα – Σάκη στην ακτή

Κι εκεί που θα έλεγε κανείς πως τα πράγματα θα ηρεμούσαν αφού έφυγε ο Αλέξης Παππάς από την παραλία των Survivors, αμ δε! Γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr έχει μάτια παντού και όσον αφορά τον Άγιο Δομίνικο… δεν μας ξεφεύγει τίποτα! Η έγκυρη πηγή μας, ο άνθρωπός μας που μας δίνει τα spoils και ποτέ δεν έχει πέσει, μας μετέφερε ένα ρεπορτάζ που.. θα φέρει τα πάνω κάτω!

Δεν θα το δείξουν, σας το υπογράφουμε! Τουλάχιστον όχι ακόμα… Μπορεί να το κάνουν σαν το κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα, που είχε συμβεί ένα μήνα πριν κι εμείς το είδαμε προχθές… Αλλά μέχρι στιγμής δεν θα το δείξουν! Τους βολεύει Μαριαλένα και Σάκης να είναι μονιασμένοι! Άλλωστε μετά την αποχώρηση του Παππά μένουν μόνοι τους στην παραλία.

Τι συνέβη στην παραλία του Survivor με Μαριαλένα και Σάκη

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, μας είπε πως ο πρώτος καυγάς της Μαριαλένας και του Σάκη σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή, που είχαν το γύρισμα για τον αγώνα επάθλου που εμείς θα δούμε την Κυριακή… Γενικά ξέρετε ότι εμείς είμαστε λίγες ημέρες πιο πίσω από τα γεγονότα. Δηλαδή συνήθως Παρασκευές γίνεται το γύρισμα για το έπαθλο που βλέπουμε εμείς Κυριακή, Σάββατο γίνεται στον Άγιο Δομίνικο ο αγώνας για την πρώτη ασυλία, Κυριακή για την δεύτερη και Δευτέρα έχουν το γύρισμα για την επικοινωνία. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας…

Την Παρασκευή, λοιπόν, κι αφού έγινε το γύρισμα για τον αγώνα επάθλου – μην αναρωτιέστε, το έχουμε και το spoil για το ποια ομάδα κέρδισε αλλά θα τα μάθετε όλα ένα ένα – κι αφού οι παίκτες μεταφέρθηκαν πάλι στην παραλία τους, ξάπλωσαν να κοιμηθούν και η Μαριαλένα με τον Σάκη ψιθύριζαν για κάποια λεπτά κάτω από τις κουβέρτες τους. Το ότι κοιμούνται δίπλα δίπλα περιττό να το πούμε, το ξέρει όλος ο ντουνιάς.

Μετά από τα ψου – ψου λοιπόν, όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας, η Μαριαλένα σηκώθηκε με έντονες κινήσεις κι έφυγε από το πλευρό του Σάκη, ο οποίος την κοιτούσε να αποχωρεί από κοντά του κι εννοείται πως σε δευτερόλεπτα σηκώθηκε και έτρεξε πίσω τους!

Οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το δάσος και έκανα να γυρίσουν πίσω γύρω στα 45 λεπτά! Ξέρουν που πάνε, εκεί που δεν θα υπάρξουν κάμερες. Υπάρχουν τέτοια σημεία και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά που τους τραβάνε οι κάμερες και που όχι, οπότε για να θέλησαν να απομακρυνθούν από αυτές, κάτι χοντρό θα έγινε…

Μην σας τα πολυλογούμε! Έκαναν να γυρίσουν όπως είπαμε και παραπάνω, πάνω από 45 λεπτά! Το τι ακριβώς συνέβη δεν το έχουμε μάθει ακόμα αλλά ξέρετε πως εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε…

Πάντως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον από αυτό που βλέπουμε τόσους μήνες τώρα, να περάσουμε στο άλλο άκρο… Δηλαδή να δούμε Μαριαλένα και Σάκη σε αντίπαλα στρατόπεδα!

Ανέκδοτο: Ανδρόγυνο …! Τρελό γέλιο

erotas-me-diafora:-o-2o-kyklos-kai-oi-ekplikseis-pou-erchontai-(video)

Έρωτας με διαφορά: Ο 2ο κύκλος και οι εκπλήξεις που έρχονται