Survivor αποχώρηση spoiler: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

survivor-apochorisi-spoiler:-aftoi-einai-oi-dyo-protoi-ypopsifioi-pros-apochorisi-(vinteo)

Survivor αποχώρηση spoiler: Εκτός από αγώνισμα για την ασυλία, έχουμε και συμβούλιο του νησιού. Ο πρώτος υποψήφιος.

Survivor αποχώρηση 31/5: Για να τα ξεκαθαρίσουμε άλλη μία φορά. Είναι κάπως νεφελώδες το σκηνικό γι αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα γίνει η ασυλία. Και όχι μόνο αυτό.

Βέβαια, εμείς εδώ στο Sportime έχουμε πάντα τις λύσεις ανά χείρας. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να διασταυρώσουμε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία, τα υπόλοιπα είναι σχετικά πιο εύκολα. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα εικόνα, πάμε στα απλά. Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία. Σίγουρο, δεδομένο. Πάμε παρακάτω.

Τι είναι το παρακάτω; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σαφήνεια τι θα δούμε σήμερα και τι θ γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Διότι δεν έχουμε εικόνα αν υπάρχει ατομική ασυλία μετά το τέλος της ασυλίας. Αλλά και να υπάρχει τέτοια, δύσκολο έως απίθανο να την κερδίσει ο Τριαντάφυλλος. Να αποφασίσουν ο Σάκης και η Μαριαλένα να ψηφίσουν την Ελένη Χαμπέρη επειδή είναι κολλητή με τον Ντάφυ; Θα είναι άδικο προς την Ελένη, βάση αγωνιστικότητας. Πολύ άδικο.

Να δώσουν από δύο ψήφους για να έχουμε ισοψηφία και να βγουν και οι δύο; Πάλι μεγάλο το ρίσκο. Πιθανότατα όμως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος. Μείνετε συντονισμένοι. Αν υπάρχει και νέο Survivor spoiler θα κάνουμε post. Αλλιώς update…

Ο Πάνος Καλίδης βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει αν είναι όντως μαζί Μαριαλένα και Σάκης.

Τελικώς, έπειτα από ψηφοφορία, ο Ντάφι αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος, τον οποίο… μαύρισαν όλοι οι παίκτης. Στη συνέχεια, η Καρολίνα, που είχε κατακτήσει την ατομική ασυλία επικρατώντας του Ηλία, αποφάσισε να δείξει τον Σάκη Κατσούλη. Ίδιο σκηνικό δηλαδή με την προηγούμενη φορά, όπου οι δύο φίλοι είχαν βγει στον ντάκο από την πρώτη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

MasterChef 5 – Μαρίνα: Μπορεί να παρεξήγησα τη σχέση Ιωάννη – Μαρίας

Χamos

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος