Survivor spoiler αποχώρηση 09/06: Γυναικεία υπόθεση με ανατροπή

Ποια θα αποχωρήσει; Καρολίνα – Ελένη – Μαριαλένα …. η παίκτρια που ήδη έχει αποχωρήσει ειναι η …

Οι προτεινόμενοι
Στους αγώνες της ατομικής ασυλίας ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Σάκης και αυτό έκανε πολύ ενδιαφέρον το συμβούλιο του νησιού.

Οι Αμίγκος έχουν δύο δικά τους παιδιά στον τάκο, αλλά και το ζευγάρι δεν τα κατάφερε να την γλυτώσει με την Μαριαλένα να είναι προτεινόμενη.

Στην 1η ατομική ασυλία ο νικητής Κατσούλης έδωσε ως προτεινόμενη την Καρολίνα. Για δεύτερη φορά συνέχεια στον τάκο η Καρολίνα από τον Σάκη. Την πρώτη φορά την γλύτωσε. Τώρα;

Στην 2η ατομική ασυλία η νικήτρια Μαριαλένα υπέδειξε την Ελένη ως υποψήφια προς αποχώρηση, που την είχε βγάλει καθαρή για αρκετό καιρό.

Στην 3η και τελευταία ασυλία νικητής ήταν ο Ηλίας και έδωσε ως προτεινόμενη την Μαριαλένα, που είναι σε για τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφιά προς αποχώρηση. Η τρίτη και η φαρμακερή;

Τι μας έχουν δείξει η ψηφοφορίες για την δημοφιλία των παιχτών.
Αρχικά η Καρολίνα  μόλις πριν λίγες ημέρες είχε βγει “καθαρή” από την τελευταία ψηφοφορία αποχώρησης και κέρδισε τον Ντάφυ. Δεν έχει τόσο μεγάλο ποσοστό δημοφιλίας, αλλά θα πάρει ψήφους από το όσους δεν θέλουν το ζευγαράκι.

Η Ελένη είναι σίγουρο ότι θα έχει στήριξη από αρκετούς φίλους των Μπλε, και ειδικά Μπάρτζη και Τζέιμς. Είναι ανεβασμένη τελευταία, αλλά και αυτή θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα βρει στήριξή από αυτούς που αντιπαθούν την οικογένεια. Ο δικός της δείκτης δημοφιλίας δεν είναι τόσο μεγάλος.

Η Μαριαλένα στην τελευταία ψηφοφορία αποχώρησης είχε συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό, αντίθετα με αυτό που είχαν δείξει οι δημοσκοπήσεις.

Τέλος η Καρολίνα που έχει χάσει αρκετά σε  δημοφιλία σε σχέση με τους πρώτους μήνες στο παιχνίδι. Δεν έχει βρεθεί στον τάκο τελευταία για να έχουμε κάποιο δικό της αποτέλεσμα και θα είναι μεγάλο ερωτηματικό στην ψηφοφορία. Το περίεργο με την Μαριαλένα είναι ότι στις δημοσκοπήσεις και τις δικές μας αλλά και άλλων έγκυρων ιστοσελίδων έπαιρνε πολύ χαμηλότερα ποσοστά από αυτά που εμφανιζόταν στις ψηφοφορίες της παραγωγής.

Ποια θα αποχωρήσει;
Καρολίνα – Ελένη – Μαριαλένα

Όπως πάντα πρώτοι αμέσως με το κλείσιμο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού σας έχουμε το αποτέλεσμα. Και μάλιστα ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

Με την λογική πήγε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Βάση των δικών μας πληροφοριών η παίχτρια που έχει ήδη αποχωρήσει από το νησί είναι η ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΠΕΡΗ

Η απόφαση για τον Ράτκο Μλάντιτς θα συμβάλλει στη θεραπεία εκείνων που υπέφεραν, τονίζουν Ζ. Μπορέλ και Ό. Βάρχελι

Η απόφαση για τον Ράτκο Μλάντιτς θα συμβάλλει στη θεραπεία εκείνων που υπέφεραν, τονίζουν Ζ. Μπορέλ και Ό. Βάρχελι

oi-erotes-pou-tha-mas-kathilosoun-ston-trito-kyklo

Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες που θα μας καθηλώσουν στον τρίτο κύκλο