Survivor Αποχώρηση 6/5: Spoiler! Ο Γαλακτερός αποχώρησε! Τι σημαίνει για την Μπλε ομάδα;

survivor

Πολύ σημαντική η χθεσινή ημέρα αφού εκτός του αγωνίσματος για το έπαθλό επικοινωνίας που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού το μεγάλο ενδιαφέρον όλων ήταν ποιος παίχτης θα αποχωρήσει από το  Survivor το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από την στιγμή που βρέθηκε στον τάκο ο Παύλος ήξερε ότι οι πιθανότητες ήταν εναντίον του. Πως να την γλυτώσει απέναντι στους πιο δημοφιλείς παίχτες του νησιού. Και τελικά εγινε το αναμενόμενο, παρά το πολύ καλό ποσοστό που πήρε, που σε άλλη περίπτωση θα του εξασφάλιζε μια άνετη παραμονή.

Λογικό το αποτέλεσμα, αλλά με ψηλά το κεφάλι
Τελικά ο Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και ο Γαλακτερός αποχώρησε με χειροκροτήματα από την αίθουσα του συμβουλίου.

Ξεκίνησε διστακτικά στο νησί, αλλά όσο περνούσε ο καιρός γινόταν συνεχώς και καλύτερος παίχτης, και νομίζουμε ότι η περίοδος του στην Μπλε ομάδα ήταν η καλύτερη από αγωνιστικής πλευράς. Σίγουρα είναι απώλεια αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά για την Μπλε ομάδα.

Αλλά τελικά βρισκόμαστε μια ανάσα από την δεκάδα και πλέον κάθε καλός παίχτης που αποχωρεί είναι θετικό για τους υπόλοιπους, και ας κάνουν ότι λυπούνται. Οκ από ανθρώπινης πλευράς ναι, μπορεί ορισμένοι που ήταν κοντά του να μην ήθελαν να αποχωρήσει, αλλά όχι τόσο για την αγάπη που του είχαν, αλλά γιατί ξεκάθαρα θα προτιμούσαν να είχε αποχωρήσει ένας εκ των Τζέιμς και Νίκου.

Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο
Όλοι παίχτες και ας μην το παραδέχονται, δεν μπήκα μόνο για την συμμετοχή και την εμπειρία, αλλά για το κερδίσουν το survivor. Είναι ξεκάθαρο και προκαλεί γέλια πολλές φορές όταν ακούμε “ότι μου αρέσει το παιχνίδι”, “είναι σχολείο ζωής” και πολλά ακόμα. Όλοι μπήκαν για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο και όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ειδικά οι διάσημοι.

Για τους περισσότερους όποιος παίχτης και αν φεύγει, είναι ένα εμπόδιο λιγότερο για τον τελικό τους στόχο.

Κάθε ημέρα παραμονής περισσότερο στο νησί είναι ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο.

ΥΠΕΞ G7: Ανησυχία για την «ανεύθυνη και αποσταθεροποιητική στάση» της Ρωσίας – Η Κίνα να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα

ΥΠΕΞ G7: Ανησυχία για την «ανεύθυνη και αποσταθεροποιητική στάση» της Ρωσίας – Η Κίνα να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 6/5: Ομαδική δοκιμασία … Ποια ομάδα κερδίζει;