Survivor: Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

survivor

March 25, 2021

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Η ίδια βρέθηκε υποψήφια μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Τζέιμς Καφετζή, όμως το τηλεοπτικό κοινό έκρινε και αποφάσισε ότι το δικό της ταξίδι στο reality επιβίωσης είναι που θα τελειώσει απόψε.
Ύστερα από 3 μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, να μαζέψει τα πράγματά της και να πάρει το δρόμο της επιστροφής.
“Γυρνάω και εγώ σε πολύ όμορφα πράγματα εκεί έξω. Μου έχουν λείψει πολύ! Θα μου λείψουν και τα παιδιά, θα τα βλέπω και θα τα στηρίζω. Θα στηρίζω και τη μπλε ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν στο φετινό Survivor. Κρατάω δύο πολύ καλούς φίλους και τα υπόλοιπα θα τα πω στα παιδιά έξω από το παιχνίδια. Κρατάω ότι είχα πολλά αποθέματα που δεν πίστευα ότι θα έχω”, ανέφερε η Άννα Μαρία πριν αποχωρήσει.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη απασχόλησε τους τηλεθεατές με τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, με πολλούς να υπονοούν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους, αλλά και με τη σχέση της εκτός παιχνιδιού, με τον Αρκάδιο Σβολάκη. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων και μετά το χωρισμό εκείνης από τον Άρη Μακρή ήρθαν και πάλι κοντά.
Διάβασε ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor – Ήταν ο παιδικός της έρωτας

Ποια είναι όμως η Άννα Μαρία Βέλλη;
H Άννα Μαρία Βέλλη είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami.
Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.
Αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor γιατί το θεωρούσε μια τεράστια πρόκληση. Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, όμως έζησε κατάφερε να μείνει για 3 μήνες στο παιχνίδι και να ζήσει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Survivor: Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

Ο γυναικείος οργασμός είναι “χρέος” μόνο του άντρα;