Survivor spoiler διαρροή 26/3: Απίθανα σκηνικά στο πάρτι της ένωσης

Η ένωση των δύο ομάδων στο Survivor έρχεται και ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2…

αρκετά από αυτά που θα δούμε στο επεισόδιο. Ο Γιώργος Λιανός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων και τα εξής:“Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του”, λέει ο Γιώργος Λιανός για το Survivor.
«Νομίζω πως άκουσα την Άννα Μαρία Βέλλη να λέει στον Νίκο Μπάρτζη «σ’ αγαπώ», αλλά νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο….

Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derullo. Στήθηκε μια τρομερή σκηνή για το πάρτυ της ένωσης. Το γύρισμα ξεκίνησε 5 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 2 το βράδυ. Ο Derullo τραγούδησε συνολικά μιάμιση ώρα.
Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι, χρησιμοποιούσαν ατάκες από τον έναν στον άλλον. Τα παιδιά δεν τραγούδησαν μόνο, έκαναν και μπαλέτα.
Φάγαμε έναν σκασμό… Η μπριζόλα πήγε σύννεφο…
Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίζει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο της ένωσης του Survivor και βέβαια, πως θα διαμορφωθεί η καθημερινότητα τους από εδώ κι έπειτα.

H Chiara Ferragni κάνει την πρώτη matchy matchy εμφάνιση με την νεογέννητη κόρη της – φωτο

ΕΓΚΥΟΣ η Καινούργιου; ΓΑΜΟΣ και ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ;