Survivor : Άννα Μαρία Βέλλη: Οι σκηνές που δεν είδαμε ποτέ και το άγνωστο περιστατικό με την Ανθή

Χamos

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, τι δεν είδαμε ποτέ αλλά και ξεκαθαρίζει ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι φίλος της!

Ήταν το οικονομικό ένα δέλεαρ για να μπεις στο Survivor; Kάποια δημοσιεύματα θέλουν τους διάσημους παίκτες να λαμβάνουν κάθε εβδομάδα από 3.000 έως 6.500 ευρώ.

Σίγουρα οι οικονομικές απολαβές έπαιξαν ρόλο. Μια δουλειά είναι και το Survivor. Και σε κάθε δουλειά παίζει ρόλο η αμοιβή που θα πάρεις.

Οι αμοιβές που ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχαν συμφωνήσει οι υπόλοιποι και είναι κάτι που δεν θα συζητούσα ποτέ.

Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο σοκαρίστηκες με αυτά που είδες ή ήταν όλα όπως τα είχες φανταστεί;

Επειδή ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, δεν είχα προλάβει να φανταστώ πώς θα είναι αυτό το μέρος που θα κληθώ να μείνω τις επόμενες μέρες. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου η σκέψη ότι θα καταλάβω τι σημαίνει η απόλυτη πείνα. Τις πρώτες μέρες του Survivor ήμουν σε σοκ! Με θυμάμαι να γελάω, ενώ στην πραγματικότητα ήθελα να κλαίω. Με το που φτάσαμε στην καλύβα πέσαμε να κοιμηθούμε στα σανίδια και ύστερα από μιάμιση ώρα άρχισε να βρέχει. Είχαμε μαζευτεί κάτω από κάτι φοίνικες, άλλοι φώναζαν, άλλοι έκλαιγαν κι εμένα με είχε πιάσει νευρικό γέλιο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα. Αλλά τελικά ο άνθρωπος αντέχει πολύ περισσότερα από ό,τι πιστεύει.

Είναι αλήθεια ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, που ήρθε λίγο αργότερα στην ομάδα, ρωτούσε πού είναι το WC γιατί πίστευε ότι θα χρησιμοποιούσε το ίδιο με αυτό του συνεργείου;

Η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε ένα πολύ αστείο σκηνικό με την Ανθή. Γιατί όταν της είπαμε ότι θα πάμε για την ανάγκη μας, μας είπε ότι ήθελε να έρθει κι εκείνη. Και όταν είδε ότι πήγαμε στη φύση, μας κοιτούσε πολύ ξαφνιασμένη και το ανέβαλε για αργότερα. Της πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστεί.

Κάποιοι από τους παίκτες του Survivor αποκάλυψαν ότι αναγκάστηκαν να φάνε ακόμα και από τα σκουπίδια. Μπήκες κι εσύ σε αυτή τη διαδικασία;

Ναι! Έφαγα από τα σκουπίδια και μου φάνηκαν και πολύ νόστιμα. (Γελάει.) Είναι τόσο μεγάλο το αίσθημα της πείνας που δεν σιχαίνεσαι και δεν σκέφτεσαι καν ότι μπορεί κάποιος άλλος να είχε δαγκώσει αυτό που τρως. Εγώ κάποια στιγμή βρήκα κάτι κάτω και, παρόλο που ήταν βρόμικο, το πήρα και το έφαγα. Αυτό ήταν ίσως και η πιο δυνατή στιγμή μου στο Survivor.

Υπήρχαν σκορπιοί και ερπετά γύρω από την καλύβα;

Φίδια, σκορπιοί, ποντίκια, σαύρες και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει στη ζούγκλα.

Είπες πριν ότι αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο είναι ότι ήσουν αναγκασμένη να συμβιώνεις με ανθρώπους που δεν θα επέλεγες να συναναστραφείς στην κανονική σου ζωή. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Σάκης Κατσούλης είναι σίγουρα άνθρωποι που δεν θα επέλεγα να συναναστραφώ.

Ο Αλέξης Παππάς έχει κατηγορηθεί ότι σκηνοθετεί τα πάντα και ότι χρησιμοποιεί τους συμπαίκτες του σαν μαριονέτες…

Θα χρησιμοποιήσω κάτι που ανέφερε ο Ηλίας (σ.σ. Μπόγδανος), ο οποίος δεν ανήκει στην μπλε ομάδα. Ανέφερε λοιπόν ότι ο Αλέξης τού είπε κάποια στιγμή «Επιτέλους, ό,τι έσπειρα το θερίζω» εννοώντας τις ίντριγκες. Επομένως, ο Αλέξης έχει παραδεχτεί εμμέσως ότι φυτεύει τη διχόνοια! Έχει μια τοξική συμπεριφορά, την οποία δεν κρύβει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πω εγώ αν σκηνοθετεί ή αν χρησιμοποιεί τους άλλους ως μαριονέτες, γιατί δεν έκρυψε ποτέ ότι χειρίζεται και χειραγωγεί τους συμπαίκτες του. Και το κάνει σε αυτούς που έχουν ανάγκη κάποιον να τους πει τι να κάνουν…

Γιατί πιστεύεις ότι ο Αλέξης σε κατηγόρησε ότι φλέρταρες με τον Νίκο Μπάρτζη ενώ είχες σχέση έξω από το παιχνίδι;

Είναι ξεκάθαρο γιατί το έκανε. Επειδή τη δεδομένη στιγμή ήταν όλη η ομάδα εναντίον του ίδιου και του Κρις (σ.σ. Σταμούλη) γιατί εξαιτίας τους κινδυνεύαμε να τιμωρηθούμε και να μην πάρουμε το έπαθλο φαγητού. Προσπάθησε να μας αποπροσανατολίσει για να μην είναι στο επίκεντρο εκείνος, αλλά κάποιος άλλος. Και, από ό,τι φάνηκε, το κατάφερε, γιατί περισσότερο απασχόλησε τον κόσμο το αν έχω ή όχι σχέση με τον Νίκο, από το πόσο απαράδεκτη, μειωτική, χειριστική και σεξιστική ήταν η συμπεριφορά του.

Όταν έσβησαν οι κάμερες, του παραπονέθηκες για τα όσα είπε;

Όχι. Ό,τι ήθελα να του πω το είπα μπροστά στις κάμερες. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και η κουβέντα έμεινε εκεί, όπως και η σχέση μου με τον Αλέξη.

Πιστεύεις ότι όσα είδαμε μπορεί να ήταν και προϊόν καλού μοντάζ;

“Δεν είναι ότι μου έκαναν Photoshop και έδειξαν να κοιμάμαι δίπλα στον Νίκο. Αλλά στα συγκεκριμένα πλάνα που έδειξαν στη μία περίπτωση κοιμόμασταν μούρη με μούρη, όπως είχε συμβεί και με τον Τζέιμς, και στην άλλη ο Νίκος μού έκανε μασάζ στα δάχτυλα και φάνηκε σαν να μου χαϊδεύει το χέρι. Δεν είναι δηλαδή ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη. Από την άλλη ξέρω πολύ καλά ότι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δυόμισι ωρών κάτι πρέπει να μονταριστεί από τις 24 ώρες που καταγράφουν οι κάμερες. Και θα επιλέξουν αυτό που ξέρουν ότι θα πουλήσει. Κι εγώ αυτό θα έκανα.” είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Survivor Spoiler 18/4: Τσακώθηκαν Σάκης και Κόρο για τα μάτια της Μαριαλένας

Χamos

Ελευθερία Ελευθερίου: Το πρώτο μήνυμα της μετά την αποχώρησή της από το Survivor