Survivor All Star: Οι πανηγυρισμοί του Κατσούλη και τα φιλιά με τη Μαριαλένα

Με νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, όλοι οι δικοί του άνθρωποι, με πρωτοστάτη τη Μαριαλένα, έτρεξαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν για τη νίκη του με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά συγκινημένος για τη νίκη του.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Instagram Vs Reality! Έτσι είναι το πραγματικό της σώμα μετά την γέννα!

Ο μεγάλος σύνδεσμος και αγάπη με την Μαριαλένα

Αφού αγκάλιασε έναν προς έναν όλους τους ανθρώπους του από την οικογένειά του, δεν σταμάτησε να φιλάει τρυφερά τη σύντροφό του, Μαριαλένα με την οποία μοιράστηκαν αυτή την εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος, μέχρι που η Μαριαλένα έφυγε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Ασυγκράτητη η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα δεν έφυγε από το πλευρό του Σάκη δευτερόλεπτο, κρατώντας μαζί του το βαρύ τρόπαιο του Survivor All Star. Όλοι οι πρώην συμπαίκτες του έτρεξαν να τον συγχαρούν, με τον Τάκη Καραγκούνια να του λέει ότι το άξιζε να το πάρει.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και τα συνθήματα

Ανάμεσα σε εκείνους που τον συνεχάρησαν ήταν βέβαια και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τον Σάκη να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον γιο του. Κάτι που φυσικά βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον Σάκη Κατσούλη.

Ο μεγάλος νικητής δεν παρέλειψε φυσικά να βγάλει και φωτογραφίες με τη γυναίκα της ζωής του που δεν σταματούσε να φιλάει τρυφερά μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς.

Λίγο πριν αρχίσουν όλοι να επιστρέφουν στα σπίτια τους, θέλησαν να αφιερώσουν μία στιγμή από τα παλιά στον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας το σύνθημα που έλεγαν και όταν ο Σάκης κατακτούσε κάποια νίκη στον στίβο μάχης του Αγίου Δομίνικου.

Κέβιν Κόστνερ: Διαφωνεί με την πρώην σύζυγό του για το ποιος θα πάρει τα… πιάτα του σπιτιού!

Latest

Δεν καταλαβαίνει καύσωνα η Ανθή Βούλγαρη – Η δοκιμασία που έκανε στους 42 βαθμούς και μας έκανε να… «λαχανιάσουμε»