Survivor All Starspoiler : Έπιασαν την Ελευθερία Ελευθερίου να κρυφακούει τις συνεντεύξεις των παικτών

…Την άδειασε η παραγωγή

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια δημιουργεί συνεχώς ίντριγκες και εντάσεις και έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον της όλους τους συμπαίκτες της.

Στην αρχή κήρυξε «πόλεμο» στον Μάριο Πρίαμο, μετά τα έβαλε με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα και τώρα έφτασε στο σημείο να κρυφακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, είχε κρυφτεί πίσω από θάμνους και παρακολουθούσε κρυφά τις δηλώσεις του στις κάμερες. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή.

«Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Ελευθερίου: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ελευθερίου.: Από το πρωί.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ελευθερίου: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Ελευθερίου: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;

Η ένταση μεταξύ των δύο παικτών συνεχίστηκε και λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

«Άκουσε όλες τις προσωπικές σας συνεντεύξεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του κατηγορώντας την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είναι η μοναδική απόρρητη επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο και η προσωπική επαφή μας υποκλάπηκε, είναι η εσχάτη της κλεψιάς και της παραβίασης των κανόνων», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε τον εαυτό της και δήλωσε: «Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν… ‘Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα….Δεν έχω ακούσει τίποτα».

«Μπορεί να το δει και ο κόσμος ότι αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά στο ριάλιτι Δεν είχα καμία πρόθεση να ξυπνήσω από τις 6 για να ακούσω τα κιού των παιδιών», πρόσθεσε η ίδια.

Αντώνης Κανάκης για ΕΣΗΕΑ: «Αρχίσαμε όλοι να γελάμε»

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο! 48 χρόνια μετά, συνέβη κάτι απίστευτο!