Survivor All Star spoiler: Αποχώρησε και άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες της – «Έχουν ακουστεί πολύ σκληρά λόγια»

Αποχώρηση είχε το χθεσινό μενού στο Survivor All Star. Η Ελευθερία Ελευθερίου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης: 98 ετών Έφηβος – Ολυμπιακός, είναι…

Νωρίτερα, η κόκκινη ομάδα βρέθηκε αρκετές φορές σε ρήξη, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε ανοιχτά για την κίνησή της να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και έριξε ευθύνες στον Μάριο Πρίαμο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, έκανε γνωστό ότι στην Ελλάδα επιστρέφει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού συγκέντρωσε και τις λιγότερες ψήφους.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να πω στα παιδιά να δυναμώσουν. Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά, θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Πιστεύω ότι σίγουρα η ομάδα μετά την αποχώρησή μου θα δυναμώσει. Εύχομαι τα παιδιά να είναι δυνατοί, να παίρνουν έπαθλα γιατί η μπλε ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θα πάω πίσω στο μπαμπά μου, στη μαμά μου, στα σκυλάκια μου, στους αγαπημένους μου, η ζωή είναι εκεί έξω.

Χάρηκα πολύ που σας συνάντησα όλους. Κλείνοντας θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να ερχόμαστε σε τόσο σκληρές αντιπαραθέσεις και να μιλάμε με τόσο βαριά λόγια. Έχουν ακουστεί πολύ σκληρά λόγια και θα ήθελα όλες οι πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί όταν φύγουν από δω είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσουν οπότε ας κρατάμε μόνο τα ευχάριστα», είπε λίγο πριν αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάζει σε ολόσωμη φωτογραφία ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Survivor All Star: Εξαλλη η Καινούργιου: «Πόσο κατίνα είναι η Ελευθερίου» (VIDEO)