Survivor spoiler Αλέξης Παππάς: Επέστρεψε στην Ελλάδα

survivor-–-aleksis-pappas:-epestrepse-stin-ellada-–-glentia-ston-agio-dominiko

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και σήμερα, 24 Απριλίου, έφτασε στην Ελλάδα. Ένας από τους πιο πολυσυζητημένος παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και οι ρεπόρτερ, σχεδόν από όλα τα κανάλια, ήταν εκεί για μία δήλωσή του. Τον ηθοποιό περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι και τον συνόδευσαν στο βανάκι της επιστροφής.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ευγενέστατος με τις κάμερες αλλά δεν έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί δεσμεύεται από το συμβόλαιό του. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά… θα τα πούμε όλα εν καιρώ». Μάλιστα δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, περίμενε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι με πλακάτ που έγραφε: «Δεν κάνουμε ερωτήσεις» τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή του παιχνιδιού που δεν αφήνει τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Ο Αλέξης Παππάς ξεχώρισε στο φετινό Survivor με τον χαρακτήρα του και την στρατηγική του. Μάλιστα, κατάφερε να προκαλέσει τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις στα social media με την εμμονή του στο πρόσωπο του James Καφετζή, τον οποίο ήθελε διακαώς να διώξει από το παιχνίδι prorotothema.gr

koronoios:-2.597-nea-krousmata,-797-oi-diasolinomenoi-kai-86-neoi-thanatoi

Κορωνοϊός: 2.597 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 797 σε κρίσιμη κατάσταση και 86 νέοι θάνατοι

Survivor Spoiler 25/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού την κυριακή video