Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, το βράδυ του Σαββάτου, Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, συνεπώς και ποιος είναι παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από αυτό, όμως, η κόκκινη και η μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης ξεχύθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου. Έπειτα από απαιτητικές μονομαχίες, λοιπόν, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσαν να πάρουν οι Μαχητές με σκορ 10 έναντι 8 των Διασήμων.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Μπορεί να κάνει εύκολο το παιχνίδι με τη Λαμία

Πληγωμένη έμοιαζε να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού η ομάδα των Διασήμων και για τις εντάσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.

Μάλιστα, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα λίγο νωρίτερα μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. «Όλο αυτό με έριξε και με έκανε να ξεσπάσω! Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι».

Στο συμβούλιο του νησιού είχε όπως πάντα τον πρώτο λόγο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός και οι δυο ομάδες ένα μάθουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Στον τάκο αυτή την εβδομάδα βρίσκονταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά, η Ελένη Χαμπέρη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor

Ποιος ή ποια θα έπρεπε σε αυτό στο σημείο του Survivor All Star να αποχωρήσει και να αφήσει με… μείον μία βοήθεια την ομάδα των μπλε ή των κόκκινων. Ο Γιώργος Λιανός ήρθε να δώσει την απάντηση.

Εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η… Χριστίνα Κεφαλά.

«Το ξερα! Τέλεια, το περίμενα. Χαίρομαι γιατί θα δυναμώσει η ομάδα μου. Εύχομαι όλα τα καλά στα παιδιά και όλα καλά, χαίρομαι. Η ζωή είναι έξω. Ήρθα για δυο εβδομάδες, αγωνίστηκα, δεν μου βγαίνει και όλα καλά» σημείωσε, με μάτια δακρυσμένα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η απόλυτη ανατροπή με τον Βασίλη Καρρά – Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του!

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της πήρε ευχή από την εκκλησία – βίντεο από το μοναστήρι