Survivor spoiler: Αυτή η παίκτρια παντρεύεται μετά τον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Παντρεύεται μετά το Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η 26χρονη παίκτρια η οποία έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α., έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής και ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Τριβυζά.

Η παίκτρια μπήκε στο Survivor για να ανακαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού της και της προσωπικότητάς της και εμπιστεύτηκε στον αγαπημένο της την προετοιμασία για τον γάμο.

«Όταν η Σταυρούλα μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, δεν με προβλημάτισε κάτι, γιατί ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε, ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον και της είπα να πάει και να το ευχαριστηθεί. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατή.

Θεωρώ ότι αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει στον τελικό», ανέφερε στον Σκαι ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

survivor

Στη συνέχεια ο σύντροφός της αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την παίκτρια του Survivor τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 11/9.

«Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης.

Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είπε για την παίκτρια του Survivor με την οποία παντρεύεται.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ασχολείται με το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια) έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Εργάζεται επίσης ως personal trainer. Όσο για τον Παναγιώτη Τριβυζά είναι αθλητής που διακρίνεται στα 200μ. δρόμων ταχύτητας και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προετοιμασία για τους Μεσογειακούς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Γιώργος Μαργαρίτης: «Άργησα να κάνω τον πρώτο δίσκο γιατί είχα πάθος με τον τζόγο»

Nina Agdal: Φόρεσε μόνο το καπέλο της και διέλυσε το Instagram. Η γυμνή φωτογραφία