Survivor 5 spoiler: Ο Άρης Σοιλέδης είπε τι συνέβη τελικά με τη Σοφιάννα! Όλη η Αλήθεια μόνο εδώ …

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» το πρωί της Παρασκευής 08/07. Ο φιναλίστ του Survivor δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα υπονοήθηκαν για τη σχέση του με τη Σοφιάννα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Από ποιον ακούστηκε στο παιχνίδι μέσα;» διερωτήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης εξηγώντας πως πρόλαβε να δει μερικά από τα βιντεάκια των συμπαικτών του που άφηναν υπονοούμενα για αυτόν και τη Σοφιάννα όσο και οι δύο τους ήταν στο Survivor.

Ο ποδοσφαιριστής επίσης είπε πως είχε καλέσει όλους τους παίκτες και τους είχε μιλήσει ώστε να δει «για ποιον όλο έχει βγει όλο αυτό».

«Τους ρώτησα έναν προς εάν είχαν δει κάτι ανάμεσα σε εμένα και τη Σοφιάννα και αν είχαν πει ”αχ τα παιδιά έφυγαν μόνοι τους στο δάσος”» σημείωσε.

«Όλοι μου απάντησαν ”όχι” και ο Κωνσταντίνος μου είπε ”ξέρεις πως είμαι εγώ τα λέω τρολαριστικά”» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης. «Δεν μπορείς να σχολιάζεις έναν άνθρωπο που πηγαίνει για γάμο και να θεωρείς ότι είναι τρολ να λες ότι κάνει στο παιχνίδι με άλλη γυναίκα. Καταστρέφεις τη δική μου οικογένεια» αποκάλυψε ο πρώην παίκτης πως είπε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι μου είπε ότι θα πιάσει τη Μαρία και θα της εξηγήσει πως το έκανε. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Δεν της είπε αυτά που έπρεπε να της πει, της είπε άλλα» υπογράμμισε.

Viral φωτογραφία: Το κορίτσι με τα 600 τατουάζ που ξόδεψε 250.000 δολάρια για τη μεταμόρφωσή του!

Κατερίνα Γερονικολού: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός και έκανε σχετική ανακοίνωση, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram