Survivor 4: Τελικά πιο είναι το επάγγελμα της Μαριπόζας; video

Σύμφωνα με το βιογραφικό της Μαριπόζα, η ίδια δηλώνει ότι είναι Instagrammer καθώς και ότι έχει υπάρξει μαζορέτα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.Ως «πρώην cheerleader του ΠΑΟΚ» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός την Μαριπόζα την ώρα του αγωνίσματος και ως αποτέλεσμα άνοιξε η κουβέντα για το επάγγελμα της και αν έχει βρεθεί τελικά στο παρκέ του μπασκετικού ΠΑΟΚ για να χορέψει για χάρη της ομάδας…

Οι αθλήτριες, οι οποίες απαρτίζουν τις μαζορέτες του ΠΑΟΚ, «καρφώνουν» την παίκτρια και τονίζουν πως η Μαριπόζα πέρασε από την ομάδα αλλά δεν ακούμπησε.

Μάλιστα, οι προπονήτριες του Volcanoz Cheerleader μίλησαν στο «Πρωινό» για το αν τελικά η Έλενα Κρεμλίδου χόρεψε ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

«Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013, όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λένε κοπέλες ότι ήταν στην ομάδα έτσι. Είχε χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά», είπαν χαρακτηριστικά και συνέχισαν: «Δεν τσαντιστήκαμε εμείς, τσαντίστηκαν τα κορίτσια που είναι στην ομάδα. Αυτό που δεν μας έκανε στη Μαριπόζα για να συνεχίσει είναι η ηλικία της και ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια. Μεγαλώνοντας ίσως και να μπορούσε. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες, απλά όταν δηλώνεις και κάτι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις».

Κορονοϊός: Σύσταση για αποφυγή υφασμάτινων μασκών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες

Lockdown: Από Δευτέρα 25/01, αλλαγές σε ΙΧ, Ταξί και Φορτηγά