Survivor spoiler 31/5: Απόλαυσαν Γιάννη και Μαϊάμι οι νικητές του επάθλου

survivor-spoiler

Ο Ατζούν θέλει να στείλει την τηλεθέαση στα ύψη ξανά μετά από καιρό. Άλλωστε και ο καιρός είναι ιδανικός για ταξίδια, και το Μαϊάμι το έκανε βόλτα ημέρας πλέον. Ας είναι καλά το σούπερ λίαρ τζετ που έχει και οι αποστάσεις δεν είναι τίποτα σημαντικό.

Απόλαυσαν Γιάννη
Πως τα κατάφερε ο Τούρκος και ετοίμασε ένα ακόμα ταξίδι στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν τον 4ο αγώνα της σειράς στο Μαϊάμι μεταξύ Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς, και μάλιστα με εισιτήρια πρώτη σειρά. Δαεν είναι ούτε εύκολο, αλλά ούτε και φτηνό. 10,000 δολάρια το κάθε εισιτήριο πάνω κάτω.

Μάλιστα είδαν τον Γιάννη σε ένα από τους πιο καλούς του αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε  triple double στο game 4 επί των Χιτ οδηγώντας τους Μιλγουόκι σε μια μεγάλη νίκη και «Σκούπα» πρόκριση στους ημιτελικούς για Μπακς

Ήταν πραγματικά εξαιρετικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Απλά από άλλον πλανήτη, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ! Πρώτο triple double της καριέρας του στα playoffs (20π, 12ρ., 15ασ.).

Τρελό δώρο και έπεσαν κορμιά στην παραλία. Οι νικητές σε άντρες και γυναίκες βγήκαν στις τρεις νίκες.

Στον τελικό αντρών μονομάχησαν Σάκης και Ηλίας με τον Μπόγδανο να κερδίζει με 3-1 ένα πολύ κουρασμένο Σάκη που στο τέλος δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Αλλά στις γυναίκες η Μαριαλένα κατάφερε να κερδίσει την Ελένη με 3-1  και έτσι έσωσε την κατάσταση.

όπως ήταν αναμενόμενο η Μαριαλένα χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τον Σάκη που την ευχαρίστησε, αφού όπως είπε ήταν το μεγαλύτερο δώρο που είχε πάρει στην ζωή του, και ο Ηλίας έστειλε την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο.

Φυσικά έχει διαθέσιμη την πρόσκληση του Ατζούν να τον φιλοξενήσει το καλοκαίρι για όσο καιρό θέλει στην βίλα του στην Τουρκία, οπότε δεν θα μείνει έτσι.

Σας είχαμε δώσει ποιοι θα πάνε στο Μαϊάμι όπως και έτσι έγινε, αλλά μια παρέα είμαστε και λέμε αλήθειες, γιατί Σάκη και Ηλία περιμέναμε να είναι οι νικητές, αλλά η καραμπόλα μας έβγαλε το ίδιο αποτέλεσμα. Δικό μας φταίξιμο γιατί μόλις πήραμε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν δεν κάναμε όλη την διευκρίνηση, και πήγαμε την λογική. Τελικά όλα καλά.

Στην «Ολυμπιακή Περιήγηση Ιστορικών Αυτοκινήτων» ο Λ. Αυγενάκης

Στην «Ολυμπιακή Περιήγηση Ιστορικών Αυτοκινήτων» ο Λ. Αυγενάκης

Κύπρος-εκλογές: Tο κυβερνών κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού αναδείχθηκε νικητής

Κύπρος-εκλογές: Tο κυβερνών κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού αναδείχθηκε νικητής