Survivor spoiler 02/02: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για το Έπαθλο … Ποιος θα πανηγυρίσει; Μπλε ή Κόκκινοι;

Survivor 2/2: Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, αλλά κάποιες φορές, τα σερί δεν χαλάνε. Survivor spoiler ίσως να μην χρειάζεται στην παρούσα φάση.

Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μια κόκκινη καταιγίδα. Η παρέα του Άρη Σοϊλέδη έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και εκμεταλλευόμενη την κατάσταση των Μπλε, βαράει στο… ψαχνό.

Θα συνεχιστεί αυτή η μίνι παράδοση που έχουν χτίσει οι Διάσημοι; Η απάντηση έχει δοθεί από νωρίς για το αποψινό επεισόδιο στο Survivor.

Παράλληλα, θα ανοίξει κουβέντα στο Συμβούλιο του Νησιού για την εβδομαδιαία αποχώρηση. Εκεί θα έχουμε ένα μίνι – σοκ για τους Μπλε.

Η Μυριέλλα έχει ανάψει φωτιές σε Σπύρο Μαρτίκα και Σάββα Κάλφα, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν για ποιον λόγο έχει διαταραχθεί η χημεία στους Μαχητές. Θα το βρουν; Το group therapy του Συμβουλίου ίσως τους δώσει μια πιο καθαρή εικόνα.

Survivor 2/2: Όλα σας τα έχουμε δώσει από νωρίς, αλλά η χαρά της περιγραφής του αγωνίσματος για το Έπαθλο της εβδομάδας είναι κάθε φορά πρωτόγνωρη.

Σχόλια, ατάκες, απρόοπτα και δράση αναμένεται και απόψε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πρώτο μισό του επεισοδίου.

Ο Γιωργάρας ο Λιανός θα σφυρίξει σε πολύ λίγο την έναρξη. Το αποτέλεσμα μπορεί να το γνωρίζετε πολλοί, αλλά δεν παύει να εξάπτουν το ενδιαφέρον οι αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Σασμός spoiler: Η Σεμίνα επιστρέφει και ομολογεί τα πάντα στην Αργυρώ!

Έλενα Κρεμλίδου: Κάθε της ανάρτηση προκαλεί προχωρημένη αναστάτωση και τα likes, οι καρδούλες και τα σχόλια πέφτουν βροχή