Ποινική δίωξη στη Super Κική: «Με χτύπησε επαγγελματίας» λέει ο άνδρας που έκανε καταγγελία

Ποινική δίωξη για κακουργήματα ασκήθηκε στη Super Κική και δύο ακόμη γυναίκες, με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ενδοοικογενειακή απειλή και ηθική αυτουργία.

Η άλλη πλευρά, αυτή του μηνυτή, κρατείται επίσης, καθώς τον κατήγγειλαν οι τρεις κοπέλες και βαρύνεται για ενδοοικογενειακή απειλή.

Οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν χθες, με την πλευρά των τριών γυναικών να καταγγέλλει τον 37χρονο για ενδοοικογενειακή βία και εκείνον να απαντά με μήνυση για ληστεία, καθώς, όπως υποστήριξε, επιχείρησαν να του πάρουν το κινητό και τα κλειδιά από το μηχανάκι του, και επικίνδυνη σωματική βλάβη, υποστηρίζοντας ότι έβαλαν «επαγγελματία» να τον χτυπήσει. Μάλιστα, «διέρρευσε» στον Τύπο και κάποιες φωτογραφίες που τον δείχνουν χτυπημένο.

«Είχαμε γνώση για πλημμελήματα, ωστόσο ο εισαγγελέας χαρακτήρισε την πράξη κακούργημα, γιατί δήλωσε ότι πήγαν να του πάρουν κινητό και τα κλειδιά από το μηχανάκι» είπε ο δικηγόρος των τριών γυναικών, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στις πράξεις αυτές. «Εχουμε το παράδοξο τρεις γυναίκες που κινδύνεψαν να είναι κατηγορούμενες», προσέθεσε.

Tι συνέβη και κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα η Super Κική και άλλες δύο γυναίκες
Την αστυνομία κάλεσε η πλευρά των κοριτσιών, καθώς πήγαν στο ΑΤ, υπέβαλαν μηνύσεις και σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ο οποίος όμως αναβάθμισε τα εις βάρος τους αδικήματα. Ετσι οι τρεις γυναίκες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Το περιστατικό έγινε χθες, Δευτέρα, με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της, ενώ χαρακτήρισε παράλογα τα όσα ακολούθησαν και τη δική τους κράτηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των τριών γυναικών, η Super Kική προσπάθησε να προστατέψει τη φίλη της από τον σύντροφό της, ο οποίος στο παρελθόν είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχουν τρεις και τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βλάβη σε βάρος του συγκεκριμένου. «Είναι ένας κακοποιητικός σύντροφος, ο οποίος δεν δέχεται το χωρισμό. Είχε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία παραβίασε. Δεν τα έχει τηρήσει ποτέ, της στέλνει απειλητικά μηνύματα, όπως και στη Super Κική», προσέθεσε.

Διηγούμενος τα όσα συνέβησαν, ο δικηγόρος των τριών γυναικών είπε ότι η συνιδιοκτήτρια του καφέ με τη Super Κική είχε πάει σπίτι της να μαζέψει τα πράγματά της και εκείνος μπήκε στο σπίτι και ξεκίνησε να τη βρίζει. Ακολούθως, πήγε στο μαγαζί που συνδιαχειρίζεται με την Κική. Εκεί πήγε και ο μηνυτής και κατηγορούμενος και συνέχισε την απειλητική συμπεριφορά. Παρά την προσπάθεια να μιλήσουν πιο ήρεμα, εκείνος αποπειράθηκε να χτυπήσει τις τρεις κοπέλες και κάποιος περαστικός μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τις γυναίκες.

«Ηταν ένας φαν, που μπήκε στη μέση να μας προστατεύσει. Εμείς καλέσαμε την αστυνομία και είπα σε αυτόν να φύγει για να μην μπλέξει», υποστήριξε η ίδια η Super Κική.

Latest

Θα πρέπει οι άνδρες να κάθονται για να ουρήσουν;

Μυθική γκάφα από τράπεζα – «Αγ@μητε πελάτη»