Super Κική: “Δεν περίμενα ότι θα ξαναβρεθώ στα κρατητήρια, δεν είχε φως και νερό” (VIDEO)

Η Super Κική μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που βίωσε με τις φίλες της, που βρέθηκαν για τρεις ημέρες κρατούμενες μετά από όσα έγιναν με το πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της, Αντρέα. «Με αυτόν κάποτε ήμασταν φίλοι, ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την Αντρέα, ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να σπάει τζάμια, πηγαίναμε στην αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει κάτι» είπε σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας».

«Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και βρέθηκα ξανά σε κρατητήριο. Επαθα σοκ, δεν το περίμενα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια στα κρατητήρια. Δεν είχε φως και νερό. Κάτσαμε τρεις ημέρες στα κρατητήρια διότι ο αντίδικος είπε ψέματα ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό και η ληστεία πιάνεται για κακούργημα».

Στην συνέχεια η γνωστή influencer περιέγραψε πώς ξεκίνησε το περιστατικό και ανέφερε ότι «την ώρα του ξυλοδαρμού ήταν πολύ κόσμος παρών, αλλά ένας προσπάθησε να μας προστατεύσει και πιάστηκαν στα χέρια. Δεν γνωρίζουμε τον άνθρωπο που μας έσωσε, δεν τον βρήκε κανείς, ούτε εγώ για να του φιλήσω το χέρι».

Αναφερόμενη στα αισθήματά της μόλις ενημερώθηκε ότι θα παραμείνουν κρατούμενες, είπε «Τη δεύτερη ημέρα που μείναμε στα κρατητήρια “παραδώσαμε όπλα” και είχαμε και τον κάθε πρικαμένο να λέει τα δικά του. Εμένα δεν με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά. Μετά παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας από τον φόβο τους μην πάνε φυλακή στο άκυρο».

Η Super Κική σκεπτόμενη όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε, αποκάλυψε: «Μετά από όλα αυτά νιώθω φόβο, εμφανίστηκε πάλι η κατάθλιψη και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια, είναι χάλια».

Η Γη της Ελιάς spoiler: Περίεργες οι εξελίξεις με την απαγωγή του Μάνου

Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκαλυπτική φωτογραφία που τους άφησε όλους άφωνους