Super Kiki: Δεν με εμπιστεύονται τηλεοπτικά επειδή είμαι ένας βόθρος

Χamos

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ευχαρίστησε τις Σφήκες για τη συνεργασία τους σε μία δύσκολη συγκυρία όπως ήταν η φετινή τηλεοπτική σεζόν στο τελευταίο «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του στο φινάλε του φετινού «The 2Night Show».

Ανάμεσα στους άλλους, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις Σφήκες (Χρύσα Κατσαρίνη, Φελίσια Λαπάτη και Super Κική) για «τα καλά και τα κακά» της φετινής σεζόν που σημαδεύτηκε από την πανδημία και τον ισχυρό ανταγωνισμό («Survivor 2021» και «MasterChef 5») και την Super Κική προσωπικά για την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή για την περιπετειώδη παιδική ηλικία της, την φυλάκισή της και την σχέση με τα ναρκωτικά.

Όμως, ευχαριστίες θέλησε να απευθύνει και η Super Κική, αυτή τη φορά προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες. Ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ είσαι ο μόνος που με εμπιστεύτηκε τηλεοπτικά, δεν με εμπιστεύεται κανένας, φοβούνται επειδή είμαι ένας βόθρος, αλλά σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ» δήλωσε η γνωστή youtuber.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »

Αυλαία για το The 2Night Show: Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε!

Air condition: Τα θετικά και τα αρνητικά του air condition για τα μωρά