Στράτος Τζώρτζογλου: Ο πατέρας μου ήταν ρακοσυλλέκτης «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι.»

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο πατέρας μου ήταν ρακοσυλλέκτης «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι.» «Ήμουν το πολύ επτά χρονών όταν ο πατέρας μου με πήρε και μου έδειξε την Τρούμπα, τις πουτ@νες, τους νταβατζήδες, τις αδερφές, τα τραβεστί, όλο το περιθώριο της εποχής. Δεν είχαμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ STAR! ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

Εκείνος ήταν 19 ετών ναυτικός όταν με έκανε, η μητέρα μου μόλις 14» αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Μάλιστα, παραδέχεται πως ο πατέρας του ήταν ρακοσυλλέκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα κι όταν δεν είχαμε τίποτα να φάμε στο σπίτι».

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο πατέρας μου με πήγαινε από τα 7 σε πουτ@νες»

Ο ίδιος αναπολεί: «Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα, γιατί δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον παρακολουθούσα, χωρίς να το ξέρει, να βγάζει μια σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων και με χειρουργική τρυφερότητα να την ανοίγει για να βρει κάτι πολύτιμο. Φαίνεται κάτι βρήκε, γιατί προχώρησε σχεδόν χαρούμενος».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε πως ένα πως είναι πολύ μικρό το ποσοστό στο θέατρο που είναι «μαύρο» και κακό, ελπίζει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλες τις καταγγελίες που ακούμε και έκανε έκκληση σε όλους που γνωρίζουν περιστατικά κακοποίησης να βγουν και να μιλήσουν.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορονοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί.

. Στράτος Τζώρτζογλου: Ο πατέρας μου ήταν ρακοσυλλέκτης «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι.» – -.

Survivor

Survivor Spoiler διαρροή 16/3: Δες με ποιους είναι ο Τριαντάφυλλος στον ΤΑΚΟ

Ελένη Μενεγάκη: ”Μαθαίνω από τα λάθη μου αυτά με διαμόρφωσαν”