Στράτος Τζώρτζογλου: Η ανατριχιαστική μου εμπειρία με τον σκηνοθέτη που με παρενόχλησε

Δεν άντεξε, τρελάθηκε και μου την έπεσε! Ήταν βέβαια κάτω από την επήρεια του αλκοόλ” περιγράφει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησε μια εξαντλητική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτιμά τη σημερινή φάση της ζωής του.

Ναι, αναφέρθηκε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν επίσης ο παραγωγός του. Ο ίδιος αναφέρει ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης δεν άντεξε, τρελάθηκε και του έκανε προσφυγή. Ωστόσο, τον είδε κάτω από την επήρεια του αλκοόλ. Η σεξουαλική παρενόχληση είχε υπάρξει από τότε που κάνει επαγγελματικά ηθοποιός, το 1987. Εξήγησε ότι οι γονείς του του πρότειναν να περάσει από πολλά κρεβάτια αν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αντιμετωπίσει την κατάσταση στο παρελθόν.

Όταν ρωτήθηκε για την εποχή που ήταν συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού και των μέσων ενημέρωσης, απαντώντας στο αν λείπει αυτή η προσοχή, απάντησε ότι προτιμά την τωρινή φάση της ζωής του, καθώς είναι πιο σημαντικά τα πράγματα. Πάντα ήθελε να ασχολείται με την εργασία του και όχι με την προσωπική του ζωή. Επομένως, η επικείμενη συνέντευξη αγγίζει σημαντικά θέματα που τον απασχολούν, ενώ αποκαλύπτει και προσωπικές του εμπειρίες.

Written by admin

Ανατροπή στον Τελικό του Survivor: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη στον αγώνα επιβίωσης

Η αδιαφορία της Μελίνας Ασλανίδου απέναντι στα πικρόχολα σχόλια