Στρατής Χατζησταματίου – Σασμός: Αποκαλύπτει το λόγο που ο Μανόλης δεν λέει την αλήθεια για τον Μαθιό

Spoilers

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στρατής Χατζησταματίου που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούν στη σειρά του Alpha «Σασμός».

 

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγωστόπουλου για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σειρά, που φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Στρατής Χατζησταματίου, λοιπόν, αποκάλυψε τον λόγο που ο Μανώλης δεν μιλάει και δεν αποκαλύπτει πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός.

«Με προσεγγίζουν στο δρόμο και μου ζητούν spoilers. Αν μιλήσει ο Μανωλιός, θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα. Είναι κάτι συνδυαστικό, είναι ένας χαρακτήρας δομημένος από την αρχή.

Είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον, πολύ ξεχωριστός μέσα σε αυτό.

Από πριν από το κεντρικό συμβάν, ο φόβος ήταν στοιχείο του χαρακτήρα του αλλά μετά από αυτό εκτοξεύεται.

Εγώ πιστεύω ότι από την μία είναι ο φόβος κι από την άλλη η αγάπη για τον φίλο του. Το γεγονός ότι είδε πως ο δολοφόνος είναι ένας τόσο κοντινός του άνθρωπος, έχει δεύτερες σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει η αποκάλυψη αυτή» είπε χαρακτηριστικά ο Στρατής Χατζησταματίου.

Spoilers

Η Ελπίδα Καρκαλάτου στον Α.Ο. Μυκόνου

Spoilers

GNTM 4 spoiler – Κυβέλη: Hitchcock, δε ξέρω τι είναι αυτός, δεν τον έχω δει τον κύριο – Τρελό γέλιο το Twitter