Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Λειψία

Χamos

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με την Λειψία, πριν αποχωρήσει από τον πάγκο της με προορισμό το Μόναχο και την Μπάγερν, θα έχει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο 33χρονος προπονητής είδε την ομάδα του να επικρατεί στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης στην παράταση (0-0 ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια) και να παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό της 13ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ έβαλε την υπογραφή του στο 120΄+1, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Τα πάντα κρίθηκαν στο επιπλέον ημίωρο, όπου οι «Ταύροι» προηγήθηκαν με τον Τσαν στο 93΄, που επίσης είχε περάσει αλλαγή στο 90ό λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου 15λεπτου της παράτασης με τον Μπίτενκουρτ (και αυτός είχε μπει αλλαγή στο 73΄).

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (1/05) θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός, που μοιάζει με αναμέτρηση ανάμεσα στον Δαβίδ και τον Γολιάθ, καθώς η Ντόρτμουντ των οκτώ πρωταθλημάτων και των τεσσάρων κυπέλλων υποδέχεται στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» τη Χολστάιν Κίελ της Β΄ κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας:

Βέρντερ Βρέμης-Λειψία      1-2 παρ. (κ.αγ. 0-0)
Ντόρτμουντ-Χολστάιν Κίελ   1/05
Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

poios-einai-o-pastry-chef-christos-pou-echei-ksetrelanei-tin-margarita;-(vids)

MasterChef 5 Spoiler: Ποιος είναι ο pastry chef Χρήστος που έχει ξετρελάνει την Μαργαρίτα;

Χamos

«Όρθια» με 10 παίκτες η Σαουθάμπτον