Στο «τιμόνι» της Ιταλίας έως το 2026 ο Μαντσίνι

Χamos

Στο «τιμόνι» της Εθνικής Ιταλίας έως το 2026 θα παραμείνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο έμπειρος προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τη Δευτέρα (17/05) και στις δηλώσεις του επισήμανε ότι στόχος του στο διάστημα αυτό είναι να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την «σκουάντρα ατζούρα».

Ο πρώην τεχνικός των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Γαλατάσαραϊ και Ζενίτ ανέλαβε τα ηνία αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του στις 14 Μαΐου 2018, λίγο μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Εθνικής να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαντσίνι έκανε λόγο για ένα «μακροχρόνιο πρότζεκτ» και συνέχισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να χαρίσουμε ένα τρόπαιο στους οπαδούς μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ», τόνισε μετά το ραντεβού του με τον πρόεδρο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, και την υπογραφή του συμβολαίου του γι΄ άλλα πέντε χρόνια.

Κατέληξε λέγοντας: «Με τον πρόεδρο (Γκραβίνα) έχουμε καλή χημεία, έχουμε συνεργαστεί άψογα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά κι έχουμε αρκετά περιθώρια για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν υπήρχε λόγος για να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ο στόχος μας είναι κοινός, να φέρουμε νίκες και θα διασχίσουμε μαζί αυτό το δρόμο.»

Διαβάστε επίσης »

Ο Νίκος Μουτσινάς για την συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – Γιατί το έκανε αυτό;

Χamos

Μ. Θεοδωρίδου: Τα αντισώματα παραμένουν έως και 13 μήνες – Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 40-44 ετών