Tom cruise: Στο σφυρί το υπερπολυτελές ράντσο του Τομ Κρουζ στο Κολοράντο – Πωλείται για $39,5 εκατ.

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, πουλάει τη χειμερινή εξοχική του κατοικία στο Κολοράντο έναντι 39,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός αναζητά αγοραστή για το εν λόγω ακίνητο.

Το 2014, ο Κρουζ προσπάθησε να πουλήσει ξανά το πολυτελές ράντσο του το οποίο για χρόνια σχεδίαζε και τελικά ολοκληρώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, σε μία υψηλότερη τιμή και συγκεκριμένα για 59 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Βusinessinsider. Πληροφορίες από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της περιοχής αναφέρουν, ωστόσο, πως τότε δεν δεν ανακοινώθηκε ποτέ και επισήμως η πώληση του ακινήτου καθώς ο Κρουζ δεν ήταν ακόμη σίγουρος για αυτήν του την απόφαση.

Το ακίνητο είναι διαμορφωμένο σε ρουστίκ στυλ και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ένα γυμναστήριο και πολύ μεγάλο σαλόνι. Βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης Telluride η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο.

Πολλοί μάλιστα, είναι οι διάσημοι που έχουν αγοράσει ακίνητα στην συγκεκριμένη περιοχή. Η Όπρα Γουίνφρεϊ για παράδειγμα το 2015 αγόρασε ένα ακίνητο στο Κολοράντο για 14 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και ο σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν διαθέτει επίσης ένα ράντσο λίγο έξω από το Telluride.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρουζ τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει στην πώληση πολλών από τα ακίνητά που διέθετε σε ακριβές περιοχές όπως στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, τη Νέα Υόρκη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές ακίνητο που διέθετε στο Χόλυγουντ στη συνάδελφό του, Εύα Λονγκόρια, το 2015 για 11,4 εκατομμύρια δολάρια. Το εν λόγω ακίνητο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια καθένα με δικό του μπάνιο.

Ακόμη, ένας ειδικά διαμορφωμένος ξενώνας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους καλεσμένους και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και κουζίνα, ενώ στον εξωτερικό χώρο βρίσκεται μία μεγάλη πισίνα με υδρομασάζ. Ένα χρόνο αργότερα, ο Κρουζ προχώρησε στην πώληση ενός ακόμη ακινήτου στο Μπέβερλι Χιλς αυτή τη φορά. Ο νέος αγοραστής του ακινήτου όπως ανακοινώθηκε είναι ο γνωστός επενδυτής Λίον Μπλάκ ο οποίος κατάφερε να το αγοράσει για 39 εκατομμύρια δολάρια.

Η Φάρμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ερωτόκριτου για τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Η Ναταλία Γερμανού σε τρομερά άβολη θέση: “Τι με ρωτάτε”; video