Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Μπήκε στο χειρουργείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, καθώς χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εισήχθη στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» και το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα της χώρας, στο δρόμο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού τον τελευταία καιρό δέχεται απανωτά χτυπήματα, καθώς πριν λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή ο πατριός της.

Διαβάστε επίσης: Ένα ηχηρό διπλό μήνυμα

Αναφέρθηκε στη ζεστασιά με την οποία οι γιατροί αντιμετωπίζουν τους ασθενείς και ευχαρίστησε τη γιατρό της, όπως είπε δεν είναι μόνο μια καταπληκτική οφθαλμίατρος, αλλά και μία καλλιτέχνης.

Τελικά η Παμμακάριστος είναι απ τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα,πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα απ την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη.

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) April 6, 2023

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο facebook.

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία μαύρη που ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου» (VIDEO)

Δεν είναι μόνο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Φάνη Μουρατίδη (pic)