Στο εστιατόριο του Μποτρίνι εργαζόταν ο 19χρονος που κατήγγειλε βασανιστήρια-Τι απαντά ο σεφ


Την άμεση αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι προκάλεσαν οι καταγγελίες ενός 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα, για περιστατικά σωματικής βίας σε κουζίνα εστιατορίου, στην Κέρκυρα, που ανήκει στον σεφ.

Ο νεαρός, ανάρτησε νωρίτερα φωτογραφίες με εγκαύματα, υποστηρίζοντας πως οφείλονται σε εις βάρος του βία, από τον υπεύθυνο της κουζίνας ενός γνωστού εστιατορίου στην Κέρκυρα, που ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο δέχτηκε επανειλημμένα επιθέσεις.

«Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα», είπε για τον υπεύθυνο της κουζίνας. «Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα.

Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού». Μποτρίνι: «Στην κουζίνα μου είναι όλοι Παναγίες» Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Έκτορας Μποτρίνι έδωσε απάντηση σε όσα ακούστηκαν: «Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε.

Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες». Από την πλευρά του πάντως, ο μαθητευόμενος μάγειρας ισχυρίζεται πως εξαιτίας της καταγγελλόμενης συμπεριφοράς αναγκάστηκε να παραιτηθεί, προσθέτοντας πως αναγκαζόταν να εργάζεται ακόμα και 13 ώρες την ημέρα, ενώ ανάλογη αντιμετώπιση είχαν και άλλοι νεαροί μάγειρες που δεν μιλούν, επειδή φοβούνται πως δεν θα ξαναβρουν δουλειά. Ο δικηγόρος του 19χρονου, Στέφανος Νικόπουλος, σημείωνει: «Υπάρχουν εκ μέρους των υπεύθυνων κουζίνας καψίματα με λάδι στα χέρια και καψίματα από σπάτουλες, τις οποίες έβαζε ο υπεύθυνος κουζίνας». Πηγή: www.lifo.gr

Written by alexandros

Ο σeξι χορός της Όλγας Πηλιάκη με το στpινγκ – Βίντεο

Γιορτή σήμερα: Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος – Σήμερα ανοίγουν οι ουρανοί και βλέπουμε το Άγιο Φως